Megszólalt a válófélben lévő Király Viktor

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, válik Király Viktor és gyereke édesanyja, Király-Virág Anita. A fiatalok egy igazi álompárnak számítottak sokáig, ezért is sokkolta a követőket a hír, miszerint külön utakon folytatják az életüket. Az énekes elárulta, hogy érzi magát most.   
Vágólapra másolva!

Király Viktor nagyon nehéz éven van túl. Király-Virág Anitával próbálták megmenteni a házasságukat, de nem sikerült.

Nemigen törődtem magammal, folyamatos habzsi-dőzsi volt, de úgy döntöttem, ennek most véget vetek, és mind külsőleg, mind belsőleg visszahozom a régi Viktort. Kíváncsi srác vagyok, kipróbáltam, milyen, ha elengedem magam, de hosszabb távon ez nem jó így" – mondta az énekes a Blikknek.

"Egyébként is olyan srác vagyok, akinek mindig ingadozik a súlya, így az évek alatt volt alkalmam kitapasztalni, hogyan lehet hamar formába kerülni. Most ugyanazt a módszert alkalmazom, amivel tavaly sikerült tizenöt kilótól megszabadulnom. Hetente kétszer személyi edzővel sportolok, és mivel szeretek bokszolni, járok pluszba zsákolni is" – árulta el Király Viktor, aki az étkezésére is odafigyel. MIvel egyedül él, muszáj főznie.

A házimunkában, bevallom, már kevésbé vagyok aktív. Ha nagyon muszáj, elintézem, amit kell, de van takarítónőm, aki segít rendben tartani otthon mindent. Amit a legjobban utálok, az a szennyes ruhákkal való feladatok" – magyarázta nevetve. Hogy hogy van a szakítás után, arra röviden válaszolt.

"Megvagyok, de van még hova alakulnom. Igyekszem visszatalálni a régi önmagamhoz, és új fejezetet nyitni."

https://www.instagram.com/kiralyviktor/