Összeverték a Republic együttes stábtagját, kórházba került

Vágólapra másolva!
A tettesek sokáig tagadtak, de előkerült egy videó.
Vágólapra másolva!

"2023. szeptember 22. napján a Republic zenekar technikusát munkavégzés közben, számunkra érthetetlen módon, tettlegesen bántalmazták. A Dunaszerdahelyi Önkormányzat és a 41. Csallóközi Vásár szervező csapata ezúton teljes mértékben elhatárolódik a péntek este történtektől és mélységes sajnálatunkat fejezzük ki az esettel kapcsolatban" - írta a Dunaszerdahely Város Önkormányzata és a Csallóközi Vásár szervezője a Facebookon.

Sokan volt a dunaszerdahelyi koncerten facebook.com

"Kijelentjük, hogy határozottan elítéljük az erőszak bármely formáját, egyben felháborítónak tartjuk a biztonsági szolgálat megnyilvánulását, akik az esetet követően beismerték felelősségüket. Munkatársainkkal minden szükséges támogatást megadunk az atrocitás elszenvedőjének, egyben reméljük, hogy a zenekar, a város és a szervezőbizottság között eddig kialakult jó kapcsolatot ez az ügy nem fogja befolyásolni" - áll a szövegben.

Németh Erika, a zenekar menedzsere szerint a beismerés nem ment könnyen. "Az esethez én, mint a zenekar managere, annyit hozzáfűznék, hogy a biztonsági szolgálat addig nem ismerte el a tettét, míg nem nyomtam az arcukba a videófelvételt - onnan már nem volt helye a tagadásnak. Addig eszükbe sem jutott elismerni. Mélységesen felháborít, hogy akik azért vannak ott, hogy a zenekart és annak stábját védjék (bár nem tudom kitől kellett volna), pont azok, minden ok nélkül a technikusunkat leütötték, aki

Dolgozni természetesen jó darabig nem tud, de nekünk most az a lényeg, hogy életben maradt... de ez nem a négy alakon múlt akik rárontottak... okuk nem volt, nem tudták megmagyarázni!" - fakadt ki a közösségi oldalán.