Ismert embertől indulhatott a Marics Petit lejárató pletyka

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Egy ismert influenszer állhat az állítások mögött, amelyekkel az utóbbi időben Marics Petit próbálták meg lejáratni.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nemrég a Redditen néhány felhasználó döbbenetes dolgokat állított Marics Petiről, például, hogy csicskáknak nevezi a közönségét vagy félrelöki a rajongóit, még egy közös képre sem hajlandó velük.

"Persze, egyesével meg is szoktam verni mindenkit, meg pedofil is vagyok.

Azért kíváncsi lennék, hogy azok az anyukák hogy néznének, akik behozzák a gyereküket, és mintha a saját unokaöcsémmel beszélnék vagy játszanék, úgy viselkedem velük; vagy az a koncertenként 200-300 ember, akikkel képet csinálunk, ja de hozzájuk nem jutnak el ezek, mert lehet, van annyi eszük, hogy nem a Redditen töltik a szabadidejüket... Verebek. Nem szoktam ezekre reagálni, mert csak fölöslegesen figyelem, de nézzetek már egy kicsit magatokba..." – idézte Marics Peti reakcióját a Bors.

Marics Peti Forrás: Instagram/Marics Peti

A lap arról is írt, hogy az álhírek egy ismert (nagyjából 60 ezer követővel rendelkező) influenszer lánytól indulhattak, aki egy élő videóban azzal kapcsolatban kért segítséget, hogy milyen hazugságot terjesszen el Marics Petiről. A felvételt maga az énekes is megosztotta, az igazát bizonyítandó.

Valószínűleg az sem véletlen, hogy arról "a szőke lányról" van szó, akit Marics Petivel is láttak még augusztusban egy gyorsétteremben, majd szintén a Redditen a róluk készült videó nyomán terjedt el, hogy az énekes szakított a barátnőjével.