Shrek rajongók figyelem - kiadó az ogre mocsárbeli otthona, de csupán két éjszakára

Shrek, Shrek's Swamp, mocsár, ház, kiadó, airbnb
Vágólapra másolva!
Mesebeli lehetőség kínálkozik a Shrek filmek rajongói számára, akik közül egy szerencsés másodmagával idén októberben egyszeri és megismételhetetlen alkalommal imádott ogréje bőrébe bújhat, és megtapasztalhatja, milyen lehet kedvenc mesehőse mocsarában tölteni egy napot. A reggeliről pedig Shrek leghűségesebb barátja, a Szamár gondoskodik.
Vágólapra másolva!

Rövid ideig - Shrek távollétében - AirBnB-vé válik az ogre békés és nyugodt mocsárbeli otthona, amely a skót felföld erdőjének mélyén, Newtonmore közelében található.

A bájos, és hangulatos rejtekhely tökéletes menedék nemcsak a mesehős rajongói, hanem azok számára is, akik szívesen eltöltenének két derűs őszi napot és csillagfényes éjszakát távol a világ nyüzsgésétől és zajától. Ez az iszapos, mohával borított, zavaros vizű oázis tökéletesen meghitt hely, ahová elmenekülhetünk a városi élet elől.

Shrek kunyhója Forrás: airbnb.com

A mesebeli birtokot idén Halloweenkor foglalhatják el a szerencsések,

de az érdeklődőknek nagyon gyorsan kell jelezniük foglalási igényüket, és több szigorú szabálynak is meg kell felelniük. Az időben beérkezett jelentkezők közül ugyanis csak egynek adatik majd meg ez a lehetőség. A foglalási szándékot EZEN a linken lehet megtenni.

Shrek hálófülkéje Forrás: airbnb.com

A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy maguk gondoskodnak a skóciai utazásukról, aktív AirBnB profillal kell rendelkezniük, és még egy bemutatkozó levelet is csatolniuk kell, hogy a házigazda már előre tudhassa, nagyjából kik lesznek a vendégei.

Az exkluzív AirBnB hirdetést egyébként Szamár adta fel, a következő szöveggel: "Shrek mocsárbeli otthona egy csonka, félreeső menedék, amely egy magányt kereső ogre számára tökéletes pihenőhely. Idén Halloweenkor én vigyázok a mocsárra, amíg Shrek távol van, és nagyon örülnék egy kisebb társaságnak. Kérem, hogy ne ijedjen meg senki a kunyhó előtti "Vigyázat" tábla miatt, az valószínűleg csak dekoráció."

Vigyázat, Ogre! Forrás: airbnb.com

Érdemes megjegyezni, hogy a WC, a mosdó és a zuhanyzó a szabadban található, Szamár pedig a filmből már ismert melléképületben lakik.

A WC és a tusoló Forrás: airbnb.com

A látogatók napközben felfedezhetik az itteni erdőt, piknikezhetnek, esténként bámulhatják a csillagos eget, a kunyhóban fülzsírgyertya fényében, a kandalló mellett pihenhetnek, reggelire pedig akár gofrit is ehetnek, Szamár szolgál fel.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mennyibe kerül majd a két éjszakás felejthetetlen élmény, a hirdetésben csupán ez áll: "A Shrek mocsarának kibérléséből befolyó összegből a HopScotch Children's Charity-t támogatjuk, amely Skócia néhány legkiszolgáltatottabb és leghátrányosabb helyzetű gyermekének biztosít önfeledt kikapcsolódási lehetőséget."

Shrek mocsaras otthonát az Ardverikie Estate üzemelteti.

Forrás: Mirror, Sun Online