Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Dühös lett, mert nem engedték be, kétszer is szándékosan nekiment az előtte haladónak - videó

nek
Vágólapra másolva!
Vádat emeltek egy férfival szemben, aki előbb szándékosan nekihajtott az előtte haladónak, majd amikor számon kérték, még el is törte a másik autós állát.
Vágólapra másolva!

Egy 50 éves férfi még 2022 februárjában, Győrben közlekedett autójával, amelyben a lánya és unokája utazott. Egy felüljárón akart a belső sávba sorolni, de egy érkező autós nem mondott le elsőbbségéről, és nem engedte be maga elé.

A férfi ezen annyira feldühödött, hogy végül a másik autós nyomába eredt, majd kétszer is szándékosan nekiment. A kamerás autó vezetője a következő piros lámpánál érte utol a férfit, majd kiszállt a kocsijából, hogy számonkérje a történtek miatt. Ekkor a vádlott kidobott egy tusfürdős flakont az ablakon, ami olyan erővel találta el a másik férfit, hogy attól eltört az álla.

A vezetői engedéllyel nem rendelkező elkövető ellen közúti veszélyeztetés és súlyos testi sértés miatt emeltek vádat. Vele szemben akár négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható, emellett az ügyészség azt is indítványozta, hogy tiltsák el a vezetéstől.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről