Messi óriási csalódást okozott Zidane-nak

Zinedine Zidane, David Beckham
Beckham hatalmas pillanatnak nevezte Messi megszerzését
Vágólapra másolva!
Potyára utazott Miamiba Zinadine Zidane. A vb-győztes francia legenda az Inter Miami labdarúgócsapat társtulajdonosának, David Beckhamnek egyik régi cimborája, még a Real Madridban töltött időkből. Valószínűleg arra készültek, hogy együtt ünneplik meg a Miami győzelmét a US Open döntőjében, és a kupát majd a csapat legnagyobb sztárja, Lionel Messi emeli a magasba, ám végül több okból is máshogy alakult az este. 

Hiába várta teltház a csapatokat, Messi-mezbe öltözött szurkolókkal a lelátón, az argentin nemhogy nem volt a kezdőcsapat tagja, de még a kispadra sem ült le.

A nézők kisebb vagyont, 400 és 4000 dollár közötti összeget fizettek a jegyekért, többségében azért érkeztek, hogy élőben láthassák a hétszeres aranylabdást játékost. Azonban nemcsak Messi, hanem a győzelem is hiányzott, a Miami ugyanis 2-1-re kikapott a Houston Dynamotól.

Beckham és barátja, Zidane ezúttal hiába várták a közös ünneplést Forrás: AFP/Nicolas Tucat

Messi tehetetlenül nézte a lelátóról, ahogy a kisebbségi tulajdonos, és az NBA-legenda James Harden által vezetett Houston legyőzi csapatát.

Az argentin azért nem lépett pályára, mert a Torontóval vívott hazai összecsapás első félidejében tisztázatlan okból sántítani kezdett, így inkább pihentették.

Zidane pedig barátjával, David Beckhammel csalódottan nézte végig a houstoniak ünneplését.