Újabb fordulat a Manchester United sztárfocistájának bántalmazási ügyében

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PROFILE OBJECT
Manchester United's Brazilian midfielder #21 Antony gets rid of a paper plane thrown into the pitch during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Tottenham Hotspur Stadium in London, on August 19, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United közleményben jelentette be a hivatalos oldalán, hogy a családon belüli erőszakkal vádolt brazil futballista, Antony ismét látogathatja a csapat edzéseit.

Antonyt korábban több nő is erőszakkal vádolta meg, köztük a barátnője, aki fel is jelentette. Emiatt az angol együttes szeptember elején eltiltotta a játékost az első csapat keretétől, így a brazil szélső nem is tért vissza a válogatott szünet után. Pénteken azonban újabb fordulatot vett az ügy, ugyanis a klub úgy határozott, hogy a 23 éves támadó ismét csatlakozhat Erik ten Hag együtteséhez és részt vehet az edzéseken.

– áll a klub közleményében.

Az Angliába hétfőn visszatérő labdarúgó egyébként csütörtökön önként ment el a manchesteri rendőrségre, ahol ezúttal is tagadta a vádakat, nem tartóztatták le és még csak vádat sem emeltek ellene.

A The Sun információi szerint azonban Antony csak szombaton áll ismét edzésbe, a hétvégi Crystal Palace elleni bajnokin pedig nem fog még pályára lépni.