Már megint egy nevetségesen viselkedő RTL Klub-műsorvezetőn röhögnek

RTL Klub híradó, Szellő István és Erős Antónia
Vágólapra másolva!
A budapesti könyvfesztivál egy ismert sci-fi írót, John Scalzit hívott meg díszvendégnek. Mivel a baloldaltól nem áll oly távol a rendezvény, az író köszöntőjét a baloldali aktivista színészre, Nagy Ervinre és egy RTL Klubos műsorvezetőre bízták. Nagy Ervin úgy-ahogy elmakogta szövegét, az RTL Klubosnak viszont ez nem sikerült. Pontosabban: nem az írót dicsérte a laudációban, hanem saját magát. Még a baráti közönség is nevetett a produkción. 
Vágólapra másolva!

Az kétségtelenül hír, hogy ezúttal nem az RTL Klub híradójának műsorvezetőin, Szellő Istvánon vagy éppen Erős Antónián röhög egy ország, hanem egy (onnét kirúgott) másik híradóson, a reggeli bulvárműsorba zavart Szabados Ágnesen. (Ami közös az RTL Klub híradójában és a reggeli bulvárműsorban: mindkettőt nagyon megveri folyton-folyvást a TV2 párhuzamos műsora, a Tények, illetve a Mokka.)

Szellő István, aki azt állította magáról, hogy újságíró, vagy Erős Antónia, aki arról lódított, hogy a TV2 alkalmazni akarta és ezért egy lakást ígért neki, a két bemondó után nézzük Szabados Ágnes.

RTL Klub híradó, Szellő István és Erős Antónia Forrás: YouTube / RTL Klub

Szabados Ágnes, a RTL Klub reggeli bulvárműsorának dolgozója azzal próbált saját figurát teremteni magának, hogy könyvesboltját hirdetgeti, mintha magát az olvasás kultúrúját népszerűsítené. Ezt tette a megnyitón is: az író méltatása helyett saját, valljuk be, meglehetősen kevés embert érdeklő életéről kezdett locsogni.

Szabados Ágnes RTL Klub-alkalmazott és könyvesbolt-tulajdonos Forrás: Agoston Dery

Szabados Ágnes a Könyves Magazin beszámolója szerint ahelyett, hogy elismerő szavakkal Scalziról beszélt volna, negyedórán át a saját Facebook-csoportjáról osztott meg információkat, és elmondta, hogy milyen fontos számára az olvasás, meg olyan, példátlanul eredeti és bölcs gondolatokat fogalmazott meg, hogy az olvasásnak fel kell vennie a harcot a TikTokkal és a Netflix-szel.