Egy részeg pár kétmillió forintnyi készpénzt szórt szét veszekedés közben a bécsi reptéren

reptér balhé
Vágólapra másolva!
Egy nő 5000 font (2,2 millió forint) készpénzt dobott egy férfi felé a bécsi reptér kifutópályáján, miután a párost leszállították a repülőgépről, mert a nő nem volt hajlandó fizetni a magasabb kategóriájú repülőjegyért, és a társa olyan agresszív volt, hogy az utastársak le kellett fogják.
Vágólapra másolva!

Az utasok elmondták, hogy az Eva Air szeptember 30-án Londonból Bangkokba tartó járatán egy már ittas pár hangos veszekedésbe kezdett.

A pilóta az utasok biztonsága érdekében kénytelen volt leszállni Bécsben.

Ez két és fél órával meghosszabbította a nemzetközi járat menetidejét. Nyolc másik utas segítségét kérték, hogy a két fegyelmezetlen utast megfékezzék.

A párt ezt követően a bécsi repülőtér kifutópályáján látták veszekedni.

A nőt látták, amint egy köteg készpénzt dob a férfihez, aki a nő felé lép, mielőtt a reptéri biztonságiak megállították volna.

A bankjegyeket a szél felkapta, és a kifutópályán keresztül repítette.

@dailymailuk Money money money A heated argument which diverted a flight, saw a woman throw £5,000 at her partner on Heathrow Runway. #heathrow#heathrowairport#arguements#funny#money#funnyarguments#airportdrama♬ Mamma mia - mood songs

A nő nem volt hajlandó fizetni a magasabb kategóriájú ülésért, miután a turistaosztályról prémium turistaosztályra váltott.

A hölgy és a férfi már ittas volt. Folyamatosan a pénzről beszéltek.

A kapitány azt mondta:

Mindkettőjüket egy rendőrségi furgonba tették, egy rendőr pedig megpróbálta összeszedni a szétszórt készpénzt - írta a Daily Mail.