Súlyos beteg Sharon Stone

BASIC INSTINCT (1992) movie cinema filmstill film still panoramic FILM BASIC INSTINCT
1992
de Paul Verhoeven
Sharon Stone.
COLLECTION CHRISTOPHEL © TriStar Pictures - Carolco Pictures - Canal+ (Photo by TriStar Pictures - Carolco Pictu / Collection Christ
BASIC INSTINCT 1992 de Paul Verhoeven Sharon Stone. COLLECTION CHRISTOPHEL © TriStar Pictures - Carolco Pictures - Canal+ (Photo by TriStar Pictures - Carolco Pictu / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Elemi ösztön egykor szexi sztárja, Sharon Stone elárulta, hogy bár mindenki azt látja, mennyire jó formában van 65 évesen is, de ez nem teljesen igaz. A színésznő 22 évvel ezelőtt kapott súlyos sztrókot, melynek következményeitől a mai napig szenved, romlik az állapota.
Vágólapra másolva!

Sharon Stone ritkán beszél a nyilvánosságnak súlyos sztrókjáról, most azonban elárulta, hogy mivel kell megküzdenie nap mint nap, mióta majdnem belhalt a rohamba, ugyanis elszakadt az agyában egy verőér, ami miatt kilenc napon át folyamatosan vérzett. A 65 éves színésznő elárulta, hogy a mai napig szigorú szabályokat kell betartania azért, hogy ne kerüljön újra életveszélybe.

Szóval rokkant vagyok, és emiatt nem alkalmaznak gyakran. Az elmúlt 22 évben küzdöttem ezzel, de már nyitott vagyok a dologgal kapcsolatban" - kezdte Sharon Stone, aki igyekszik betartani minden javaslatot, hogy megőrizze egészségét.

Stone elárulta, hogy a gyógyulás első szakaszában nem fűzött sok reményt a teljes felépüléshez, ugyanis sokáig beszédzavara volt, látása is drasztikusan leromlott, de memóriazavarai is voltak akkoriban.

Mindazokat a dolgokat, amelyekről azt gondolod, azok alkotják a személyiségedet, az életedet. Ezek nagy részét sosem kaptam vissza. De elértem a pontot, hogy rendben vagyok, és tényleg felismerem, hogy elég vagyok" - magyarázta Sharon Stone a People magazinnak.

A 65 éves Sharon Stone súlyos betegségére ráment az addigi élete, karrierje és családja is Forrás: AFP/Valery Hache