Megszólalt a válásról Tápai Szabina

Kucsera Gábor Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, hamarosan hivatalosan is elkezdődik Kucsera Gábor és Tápai Szabina válása. A házaspár tíz év után döntött a válás mellett, mint kiderült azért, mert az egykori kajakozó megcsalta feleségét, aki nem tűrt tovább. Tápai Szabina most újabb megdöbbentő részletet árult el a válásukkal kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Tápai Szabina és Kucsera Gábor igyekeznek jó kapcsolatot ápolni három közös gyerekük érdekében, számukra az a legfontosabb, hogy nekik jó példával szolgáljanak. Bár már egyre boldogabbak különválásuk óta, a válóperen lehetnek buktatói a köztük lévő békének, főleg a vagyonmegosztás kérdésében.

Tápa Szabina jelenleg a Viasat3 új társkeresőjének, a Szingli vagy svindlinek a háttérműsorát vezeti, melyben az egyik szereplő párja a féltékenységről beszélt, melyre reagálva Tápai is elárult egy megdöbbentő történetet a házassága idejéből.

Sokáig okozott problémát nálunk a féltékenység, a telefonjába is belenéztem. Aztán rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább, és hinnem kell neki, hogy amit mond, az úgy is van" - idézi a Blikk a válófélben lévő édesanya szavait, akinek végül mégis kiderült, hogy nem volt alaptalan a féltékenysége.

Tápai Szabina betegesen féltékeny volt a házassága idején Forrás: Tápai Szabina/Instagram