Négy éven át zaklatott egy amerikai nőt egy pszichopata pilóta

Az utas egy Cessna 208 Caravan típusú géppel sikeresen landolt A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Négy év után letartóztattak egy 65 éves amerikai pilótát aki folyamatosan zaklatott egy nőt és annak családját - írta a Fox News. 
Vágólapra másolva!

Letartóztatták pénteken azt az amerikai férfit, aki négy éven át a legkülönbözőbb módon zaklatott egy 42 éves nőt és annak családját a New York állambéli Schuylerville-ben.

Az igazi pszichopata vonásokat mutató 65 éves Michael Arnold kezére végül úgy került bilincs, hogy megszegte a távolságtartó végzést, de addig a kiszemelt családnak pokoli éveket kellett átélni.

A férfi, aki egyébként pilóta, négy éve egy kávézóban ismerkedett össze a most 42 éves Cassie Wiluszszal. A nő férjnél volt, ezért, és miután a férfi perverz fotókat küldött neki a Facebookon, törölte és le is tiltotta a férfit. Arnold azonban nem hagyta annyiban,

gyakorlatig mindenhova követte a nőt, vagy leparkolt a háza közelében és onnan figyelte őket.

Fotókat, videókat is készített róluk, azokat meg feltöltötte egy kamuprofil mögé rejtőzve a Facebookra. De ez még nem volt elég, a férfi a Cessnájával rendszeresen elrepült a nő háza felé, aki attól tartott, a férfi egyszer a házba vezeti a gépet.

A nő többször feljelentette a férfit, aki ellen a bíróság távolságtartási végzést rendelt el, az viszont nem vonatkozott a repülésre. Egy új határozat aztán azt is tartalmazta, így Arnoldot a legközelebbi repülés után letartóztatták. A férfi minden vádat tagad.

Címlapi képünk illusztráció!