Gyöngyösi Márton az összes migrációpárti javaslatot megszavazta

David Pressman, Gyöngyösi Márton
Vágólapra másolva!
Önök mindig Brüsszel utasítását követik migrációügyben, és Gyöngyösi Márton az összes migrációpárti javaslatot megszavazta - ezt válaszolta Rétvári Bence a Jobbik felszólalására hétfőn az Országgyűlésben. Amikor a magyar beruházások ellen kampányolnak, akkor más országok érdekében cselekednek, nincs új a dollárnap alatt - mondta Dömötör Csaba a Momentumnak.
Vágólapra másolva!

Gyöngyösi Márton korábban azt javasolta, hogy segíteni kell a menekülteket, harcolni kell a populizmus ellen, együtt kell működni az EU-val, menedékjogot adni a Szíriából érkezőknek és a kvótákra is igent mondott - így reagált Rétvári Bence Lukács László György (Jobbik) napirend előtti felszólalására. A Belügyminisztérium miniszterhelyettese felidézte, hogy Gyöngyösi ellenezte a kerítések megépítését, és az összes migrációpárti javaslatot megszavazta a Jobbik elnöke. Korábban Vona Gábor is támadta a kerítés építését - idézte Rétvári a korábbi Jobbik-elnököt.

Szólt arról is, hogy minden magyar állampolgárságú embercsempész börtönben ül. Fontos, hogy az elmúlt években rengeteg olyan embercsempész került magyar börtönbe, akik nem beszéltek magyarul, ráadásul ezeket a bűnözőket egyetlen más ország sem vette át - tette hozzá. Rétvári elmondta, hogy senki büntetése nem lett elengedve.

Munkahelyeket záratna be a Momentum

Ha van párt, amely esetében felmerül a helytartó kérdése, az pont a Momentum - így reagált Lőcsei Lajos (Momentum) felszólalására Dömötör Csaba. Önök román és szlovák pártok mellett kampányoltak, és ha Önökön múlt volna, akkor sokkal közelebb lennénk a háborúhoz - tette hozzá a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

- közölte. Dömötör Csaba felhívta a figyelmet arra, hogy a Momentum szerint nincs szükség az akkugyárak által létrehozott munkahelyekre, és ne nevezzünk be ebbe a versenybe. Amikor a magyar beruházások ellen kampányolnak, akkor más országok érdekében cselekednek, nincs új a dollárnap alatt - zárta.