Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Ivana Knöll, a katari labdarúgó-világbajnokság legismertebb és egyben legdögösebb szurkolója a minap jelentette be, hogy ott lesz a németországi Európa-bajnokságon, így a kontinenstornát nem csak a pályán zajló események, hanem a szuperszexi horvát modell miatt is érdemes lesz nézni. A 31 éves szépségnek azonban a torna előtt nagyot kell még harcolnia, ugyanis egy rajongója folyamatosan el akarja lehetetleníteni az instagram-oldalát, melyet már több mint 3 millióan követnek.

A horvát szépség a minek a közösség-oldalán azt üzente egy rajongójának, hogy b*szódjon meg, miután megpróbálta Knöllt rávenni, hogy indítson egy OnlyFans oldalt. A világ legszexibb szurkolójának hatalmas követőtábora van, az Instagram-oldalát – részben az erotikus képei miatt - több, mint 3 millióan követik, így érthető, ha Knöll számára az az elsődleges platform. 

Ivana Knöll a világ legdögösebb szurkolója
Fotó: knolldoll@instagram 

A 31 éves modell azonban most arra kezdett panaszkodni, hogy a képeit folyamatosan jelentik, és arra gyanakszik, hogy valaki így akarja ellehetetleníteni az Instagram-oldalát, ezzel elérve, hogy indítson egy OnlyFans oldalt. 

A horvát szépség azonban kategorikusan elzárkózott ettől a lehetőségtől. 

„Sziasztok, nem tudom, észrevettétek-e, de az Instagram minden posztomat jelenti. Valaki olyan áll mögötte, aki megpróbál rákényszeríteni az OnlyFansre, de srácok hadd mondjam el nektek, soha nem fogok létrehozni egy OnlyFans oldalt, b*szódjon meg” – idézi a The Sun Ivana Knöllt, akinek már korábban is akadtak problémái a közösségi oldalán. 

A dögös szurkoló nemrég figyelmeztetést kapott az Instagramtól az egyik posztja miatt, miszerint az sérti az irányelveket. Knöll akkor annyival vágott vissza a platformnak, hogy kitett egy képet, amely alá azt írta, hogy "a tartalma túl forró" az Instagramhoz.

A 31 éves horvát szépség a Real Madrid-Borussia Dortmund BL-döntőn is ott lesz a londoni Wembley Stadionban, nemrég pedig az is bejelentette, hogy elutazik Németországba a nyári Európa-bajnokságra is, hogy a helyszínen szurkoljon a horvát válogatottnak, amely a spanyol, az olasz és az albán csapattal került egy csoportba. 

Mindhárom csoportmeccsre van már jegyem, és ha továbbjutunk, akkor is maradok 

– mondta a Bildnek a szuperszexi Ivana Knöll. 

Knöll számára rendkívül különleges lesz majd az Eb, mivel Németországban született.  

 

Mindent egy helyen az Eb-ről