Szánthó Miklós: Magyarország válhat Izrael támogatásának európai központjává

TOPSHOTS Horizontal
Izraeli katonák 155 mm-es önjáró löveggel válaszolnak a Hamász támadására Sderot város közelében
Vágólapra másolva!
Az Alapjogokért Központ által szervezett Nemzetközi Pro-Izrael konferenciának dermesztő aktualitást ad a szombat hajnal óta tartó brutális terrortámadás, amelynek több száz halottja és ezernyi sebesültje van. Szánthó Miklós megnyitóbeszédében részvétét fejezte ki az áldozatok családja iránt, és elmondta: Izraelnek joga van az önvédelemhez, és szerinte a terrortámadások elkövetői mögött eszmeileg a nemzetközi baloldal áll, amely cinkosa egy újsütetű európai antiszemitizmus terjedésének.
Vágólapra másolva!

A főigazgató kihangsúlyozta, hogy Magyarország és Izrael a szuverenitás bajnokai, mert

A woke-terroristák azonban össztűz alá vették az Istenünket, a hazáinkat, a családjainkat is. Magyarország és Budapest azonban egy igazi „safe space" a hazai és nemzetközi zsidóságnak is. Ebben óriási szerepe van a szigorú magyarországi határvédelemnek - fogalmazott Szánthó.

Szánthó Miklós Forrás: EMIL CHALHOUB/Emil Chalhoub

- mondta. Ennek a jelenségnek az az oka, hogy „a woke-progresszió egy új antiszemitizmust hívott életre. Ugyanazok ítélik el Izraelt emberi jogi blablával, akik hirdetik a nyitott határok politikáját. Ettől a terroristák felbátorodva érzik magukat, ennek brutális jele az Izraelre kilőtt rakéták, és a magyar határkerítésnél rendőrökre tüzet nyitó migráns is" - vont párhuzamot Szánthó.

A leghatározottabban kiállunk Izrael mellett, mert „békességem szövetsége meg nem rendül"

- hangsúlyozta beszédének végén a főigazgató.