Mutatjuk a házat, ahol 30 éve megállt az idő

Minnesota, Saint Paul
Minnesota, Saint Paul
Vágólapra másolva!
Minnesota déli részén felfedeztek egy családi házat, ami több mint 30 éve elhagyatottan, üresen áll - és még mindig képekkel, játékokkal és bútorokkal van berendezve. Az elfeledett kincsek között volt egy zongora, és egy Buzz Lightyear bábú, a hipermodern csillagközi lézerharcos játék, és egy régi hintaló is. 
Vágólapra másolva!

A 19 éves Dusty Reichert nemrégiben körbeutazta szülőállamát, és Minnesota déli részén bukkant rá erre a különleges házra. Felfedezéséről a TikTok-on megosztott egy videót, amivel több mint egymillió megtekintést gyűjtött össze.

@reichert.exploratory This house was frozen in time! #urbex#abandoned#explore#timecapsule#fypシ♬ Dancing Cheek To Cheek - Fred Astaire

"Véletlenül hajtottam el autómmal az épület mellett, miután már felfedeztem néhány másikat" - mesélte a fiú. "Amint megláttam, félreálltam és odasétáltam, hogy megnézhessem közelebbről is. Amint felbotorkáltam a felhajtóján, a betört ablakok, a magasra nőtt fű, és gaz miatt tudtam, hogy elhagyatott".

Belépve a hátrahagyott játéktípusok alapján úgy becsülte, hogy valószínűleg az 1990-es évek óta állhat üresen a lepusztult ház, ami "eléggé hátborzongató volt a sok játék és a régi képek miatt".

Minnesota, Saint Paul Forrás: Wikipedia

Reichert szerint a legérdekesebb tárgy a Buzz Lightyear figura és a sarokba helyezett zongora volt. A közösségi médiában megosztott videón jó látható, hogy a ház teljesen elszigetelten áll egy mező közepén. A fiú megmutatta azt is, hogy milyen egyéb érdekességeket talált a házban. Ezek között voltak hátrahagyott családi fotók, bútorok, ruhadarabok, festmények, görkorcsoly, kosárlabdapalánk és játékok is.

Forrás: Mirror