Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóhírek szerint José Mourinho is a lehetséges jelöltek között van, és akár a portugál edző lehet a Real Madridtól jövő nyáron távozó Carlo Ancelotti utódja.

Ancelottinak a mostani az utolsó szezonja a Real Madrid kispadján, az olasz szakember nyártól a brazil válogatott szövetségi kapitánya lesz, bár hivatalosan ezt még nem jelentették be. Egyelőre bizonytalan, hogy ki lesz a négyszeres BL-győztes sztáredző utódja, de a lehetséges jelöltek között egy olyan név is szerepel, ami megdöbbenésre adhat okot.

Az AS Roma edzőjének, José Mourinhónak 2024 nyaráig szól a szerződése a Serie A-csapattal, és jelenleg nem úgy tűnik, hogy ezt meghosszabbítják a közeljövőben.

A balhés természetéről híres Mourinho egyébként 2010 és 2013 között dolgozott már a Realnál, ám viharos körülmények között távozott és több kulcsjátékossal is megromlott a viszonya,

ezért kérdéses, mennyire örülnének az érkezésének a jelenlegi futballisták és a szurkolók.

Ancelottit Mourinho követheti a Real kispadján Forrás: AFP/Jon Super

A Mundo Deportivo szerint Mourinho mellett a Real korábbi játékosa, a Bayer Leverkusen élén nagyszerű munkát végző Xabi Alonso is a lehetséges jelöltek között szerepel, akárcsak Zinedine Zidane, aki két periódusban is volt már korábban a madridiak edzője.