Ezért tartják passzkirálynak a Real Madrid világbajnok német focistáját - videó

Real Madrid v Club America - Pre-Season Friendly GettyImageRank2 soccer club soccer Horizontal SPORT
SAN FRANCISCO, CALIFORNIA - JULY 26: Toni Kroos #8 of Real Madrid looks to pass the ball across the field against Club America in the first half of the Soccer Champions Tour 22 during a pre-season friendly soccer game at Oracle Park on July 26, 2022 in San Francisco, California. Thearon W. Henderson/Getty Images/AFP (Photo by Thearon W. Henderson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Shoot for Love csatornája újabb profi futballistát állított lehetetlen kihívás elé. Ezúttal a Real Madrid német világbajnok focistáját, Toni Kroost szemelték ki.

A 33 éves középpályás 2014-ben érkezett a madridi klubhoz, amelynek színeiben azóta 20 nagy trófeát nyert, többek között négyszer hódította el a Bajnokok Ligáját és háromszoros bajnoknak mondhatja magát. A Real Madrid egyik legfontosabb játékosa a mai napig, aki pontos passzokkal szolgálja ki a csapattársakat hétről hétre.

A Shoot for Love nevű Youtube-csatorna most Kroost állította egy nehéz kihívás elé. A német középpályásnak három helyre kellett eljutatni a labdát egy tornacsarnokban. Az első feladatnál egy bójákkal szegélyezett útvonalon kellett bepasszolnia egy kis téglalap alakú lyukba a labdát. Kroos ezt néhány próbálkozás után hibátlanul teljesítette.

A második feladat már nehezebb volt, mivel az előző célpont feletti lyukba kellett betalálnia a Real játékosának. Kroos természetesen nyesett labdákkal próbálkozott, és pár perc múlva tökéletesen jutatta be a labdát a lyukba. Az utolsó kihívás azonban a lehetetlen kategóriába tartozott:

a német játékosnak egy kosárlabda-palánk gyűrűjébe kellett betalálnia.

Kroos hétszer (!) találta el a gyűrűt, majd végül sikerült belőnnie a labdát a gyűrűbe.

A sikeres kísérlet után együtt ünnepelt a csatorna munkatársaival az ötszörös BL-győztes játékos.