Vágólapra másolva!
Ha ti is meg akarjátok mutatni, hogy a League of Legends a kedvenc játékotok, akkor be kell néznetek ebbe a boltba.

Amióta létezik modern szórakoztatóipar, azóta a merch-üzletág is virágzik. Teljesen mindegy, hogy egy sportcsapat mezéről van szó, egy akciófiguráról ami egy népszerű film karakteréről készült vagy egy pulóverről, amire egy könyvből írtak fel valamilyen idézetet. Ha valami sokat jelent nekünk, akkor azt büszkén hirdetjük a ruhánkon, az otthonunkban vagy akárhol. Ez a trend az új évezredben sem változott, a videojátékok és persze az influenszerek is előszeretettel használják. Erre a vonatra pedig a Riot Games is felült. A League of Legends korai évében csak pár ruhadarabot láthattunk náluk, de azóta a paletta erősen kiszélesedett. Nézzük meg, hogy most milyen érdekes cuccok között válogathatunk, ha betérünk az online piacterükre.

Pólók, papucsok, pizsamák és pulóverek

A történet mindig itt kezdődik. Ha jön egy Collector's Edition, ha egy játék meg akar ünnepelni egy születésnapot vagy fontos dátumot, akkor valamilyen ruhanemű mindig van a csomagban. Amikor még fiatal volt a LoL, akkor ők is ezzel kezdtek. A Trinity Force vagy a Baron kollekció nagyon gyorsan népszerű lett és amikor az ember ment az utcán simán benne volt, hogy valaki egy ilyen pulóverben vagy pólóban jön szembe az utcán.

Forrás: esport1.hu

Azóta persze a kínálat nagy változásokon ment keresztül. A különböző skin-családok megkapták a saját darabjaikat. Közülük talán az egyik legérdekesebb a Noxus-kosármez, ami a Dunkmaster Darius skinhez érkezett.

Forrás: esport1.hu

De persze a 2018-as világbajnokság K/DA formációja is megkapta a maga lehetőségét.

Forrás: esport1.hu

Végül pedig muszáj még megemlítenünk az egy évvel későbbi világversenyt is, hiszen ott még inkább fejest ugrott a Riot a divatba, kollaborációba kezdtek a Luis Vottonnal.

Forrás: esport1.hu

Figurák és gyűjtögethető dolgok

Az akciófigurák-piaca már évtizedek dollármilliárdokat hoz minden évben. Ezt pedig a Riotnál is jól tudják. A Funko Pop-stílusú szobrocskák miniatürizált és borzasztóan cuki verziói az alapanyagnak. Az utóbbi tíz évben szinte minden nagyobb játékból láttunk ilyen darabokat. Ebből következik, hogy a League of Legends sem maradhatott ki.

Forrás: esport1.hu

A kicsit elnagyolt, de borzasztóan cuki irány vonallal nincs semmi baj, de van egy olyan réteg, akinek ennél több kell. Ezért a boltban lehet találni sokkal realisztikusabb és részletesebb szobrokat is.

Forrás: esport1.hu

Ha pedig valaki még álmában sem akarja elengedni a játékot, akkor annak számtalan lehetősége van választani a plüssfigurák sorából.

Forrás: esport1.hu

Poszterek, képregények és printek

Persze, ha otthon az ember ki akarja dekorálni a falat, akkor arra is van lehetőség. Számtalan jelenet közül választhatunk, ha akarjuk, akkor akár az egész otthonunkat kitapétázhatjuk. Lehet, hogy kicsit drága lesz, de lehetséges az egyszer biztos.

Forrás: esport1.hu

Amikor pedig megjelent a Valorant, a cég egy teljes képregény-sorozatot rendelt hozzá, ami ebben a pillanatban nem érhető el hivatalosan, de egy erre szakosodott boltban tuti lehet még találni belőle pár darabot.

Forrás: esport1.hu

Kiegészítők

Ha valaki a nyakában, a fülében, a köldökében vagy akárhol máshol szeretné hordani a kedvencét, akkor arra is lehetősége van. A League of Legends ékszereket már láttunk 10 évvel ezelőtt is, de amióta a kereslet igazán erős lett, a Riot is beszállt a buliba. A különböző darabokon látszik, hogy megpróbálták apró dolgokban megfogni egy-egy karakter kvintesszenciáját.

Forrás: esport1.hu

Persze, ha valaki a gép előtt is körbe akarja venne magát valamivel, ami LoL, akkor arra is van lehetősége. Ki lehet cserélni a billentyűzet darabjait és persze az egér alá is rakhatunk olyan padot, amin a kedvenc jelenetünk elevenedik meg.

Forrás: esport1.hu