Elraboltak, megkínoztak és megkötöztek egy 24 éves férfit Michiganben

Vágólapra másolva!
Egy michigani férfit megkötözve és sérülten találtak meg az autójában, miután elrabolták egy fitness terem parkolójában.
Vágólapra másolva!

A Shelby Township-i rendőrség Facebook-bejegyzésben közölte, hogy egy 24 éves férfit négy fegyveres, maszkos férfi rabolta el a Lifetime Fitness parkolójában. A rendőrség azonnal keresni kezdte a férfit, amint értesültek az esetről - írta meg a Fox News.

A rendőrök az áldozat otthonánál megtalálták a gyanúsítottak autóját. Az elrablással gyanúsította férfi az autóban ült, amikor a rendőrség a helyszínre ért és megpróbált elmenekülni. A rendőrség rövid üldözésbe kezdett, majd a férfi balesetet szenvedett. Ezután gyalog próbált elmenekülni, de végül elfogták és letartóztatták.

33 éves Antonio Andujar-Ruizt őrizetbe vették

A férfi a floridai Tampából származik, és már a múltban is többször került szembe a hatóságokkal erőszakos bűncselekmények miatt, melyek közül legalább egy gyilkossági szándékkal elkövetett támadás volt.

A nyomozók úgy vélik, hogy Andujar-Ruiz kizárólag azzal a szándékkal érkezett Michiganbe, hogy ezt az erőszakos bűncselekményt végrehajtsa.

- mondta a rendőrség.

Antonio Andujar-Ruizt autórablással, fegyveres rablással, ezek elkövetésére irányuló összeesküvéssel, továbbá kínzással, jogellenes fogva tartással valamint betöréssel vádolják.

A Shelby Township-i rendőrkapitányság szerint több szövetségi ügynökség is részt vett a nyomozásban, köztük a parti őrség, az amerikai vám- és határvédelem és a Szövetségi Nyomozó Iroda.

A helyi rendőrfőnök, Robert Shelide köszönetet mondott kollegáinak, valamint a környékbeli hatóságoknak a sikeres akcióban való részvételért, majd kritikával illette az igazságszolgáltatást.

- fogalmazott a rendőrfőnök.