Megdöbbentő beismerést tett Ursula von der Leyen

Ursula von der Leyen
Ursula von der Leyen
Vágólapra másolva!
Meglepő és döbbenetes kijelentést tett Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.
Vágólapra másolva!

"Túl fáradt vagyok. Két kérdés egyszerre túl nehéz számomra ebben a szakaszban"

– vallotta be az uniós csúcspolitikus, amikor egy újságíró kérdésére elfelejtett válaszolni.

Az elmúlt időkben több brüsszelita is elismerte, hogy nagyon fárasztó a belga fővárosban az élet, ezért jövőre már nem indulnak.

Ilyen többek közt a magyargyűlölő Guy Verhofstadt, aki korrupciós botrányaiba bukhatott bele. És Vera Jourová is távozik Brüsszelből a hírek szerint, ő Von der Leyen egyik helyettese.

A másik helyettese, Frans Timmermans már korábban bejelentette, hogy elmenekül Brüsszelből.

Korábban a V4NA többrészes cikksorozatban mutatta be a Brüsszelben dőzsölő politikusokat, köztük Von der Leyent, Frans Timmermanst és a saját folyóparti luxusvilláját közpénzen felújító Guy Verhofstadtot is.

Ugyanakkor a mai napig kérdéses az is, hogy Ursula von der Leyen mit írt SMS-ben a Pfizer gyógyszeripari cég vezérigazgatójának, Albert Bourlának.

A New York Times amerikai lap számolt be korábban arról, hogy a 35 milliárd eurós vakcinabeszerzésről a bizottsági elnök privát telefonjáról, egyszerű szöveges üzenetekben egyezett meg a Pfizer vezérigazgatójával - írja a Magyar Nemzet.

Ilyen botrányokkal és ekkorra nyomással a vállukon nem is csoda, hogy a politikusok elfáradnak már az újságírói kérdések megválaszolásában is.