Nagy bejelentést tett Tóth Gabi

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Nehéz időszak áll Tóth Gabi mögött, aki nyáron jelentette be, hogy elválik férjétől, Krausz Gábortól. Az énekesnő igyekezett a legkevesebbet elárulni a döntése okairól és a magánéletükről, azonban az emberek így is találgattak, rengeteg kritika érte őt. Tóth Gabit az elmúlt időszakban átélt stressz nagyon megviselte, valószínűleg ennek is köszönhető, hogy leromlott az egészségi állapota és kórházba került.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi igyekszik kitartani a legnehezebb időkben is, és helytállni a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! mentoraként, valamint saját zenei karrierjét is egyengetni. Tóth Gabit megviselte a válás, majd szeretett kutyája elvesztése, aki miatt rengeteget küzdött, majd súlyos mandulagyulladását is le kellett küzdenie.

de megfelelő orvosi és gyógyszeres kezeléseket kapok, szóval igyekszem minél hamarabb meggyógyulni, és bemutatni nektek a legújabb dalomat. Vigyázzatok magatokra és ölellek benneteket" - írta korábban az énekesnő, majd később az is kiderült, hogy a betegsége szövődményei miatt kórházba került.

Az is kérdéses volt egészen tegnapig, hogy a TV2 stúdiójában meg tud-e jelenni az élő adásban, de végül javult annyit az állapota, hogy részt tudott venni a Sztárban sztár leszek! tegnapi show-jában. Most újabb nagy bejelentést tett, hiszen az elmaradt dalpremiert mára tűzte ki, este 18 órakor jelenik meg a legújabb, Átkozott nyár című dala.