Kertésznek nézik a lottómilliomost

Euromillions winner LOTERIE NATIONALE LOTERIJ TIRAGE TREKKING EURO MILLIONS Horizontal
The Lotto Extra draw pictured at the city hall of Brugge (Bruges), Friday 03 December 2021. Euromillions leaves the well-secured studio in Paris for the first time, to commemorate the very first lottery draw that took place in 1441 on the Grote Markt in Brugge (Bruges). A jackpot of 130 million euros is provided for the draw. BELGA PHOTO BENOIT DOPPAGNE (Photo by BENOIT DOPPAGNE / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy brit férfi 108 millió fontot nyert az EuroMillions-on, amiből vett egy 550 hektáros birtokot, de sokan azt hiszik, hogy ő csak az itteni kertész. 
Vágólapra másolva!

Neil Trotter nem igazán változtatott korábbi laza, földhözragadt életmódján, és mentalitásán azután sem, hogy rengeteg pénzt nyert. Ezért néha még mindig összetévesztik a birtoka kertészével.

A kép csak illusztráció Forrás: Belga via AFP/Benoit Doppagne

A férfi 2014 márciusában nyert 108 millió fontot az EuroMillions-on, ennek bizarr különlegessége, hogy az összeg csupán 2 millió fonttal kevesebb annál, amit megjósolt, hogy nyerni fog.

Az elképesztő összegből az egykori autószerelő először vett magának néhány vadonatúj autót, aztán megvette álmai hatalmas 550 hektáros birtokát, amelyet vadvédelmi területté alakított.

"Két Range Rovert kértem az eladótól, aki csak nézett rám, és azt mondta: "Ezt nem engedheti meg magának" - emlékezett vissza a férfi. Mivel Trotter nem úgy öltözködik és viselkedik, mint a multimilliomosok, sokan nem is nézik annak, és nem is hiszik el neki, amikor bevallja, hogy az.

"Az emberek azt hiszik, hogy én vagyok a kertész a birtokomon, mert mindig kopottas cuccokban járok".

Néhány ismerőse azonban nem dőlt be az átlagos férfi álcájának, és egyből megrohamozták pénzkunyerálásaikkal. Mire ő mindenkinek azt felelte, hogy amikor neki lett volna nagy szüksége némi anyagi segítségre, ők nem adtak, így tőle se várjanak mást.

Trotternek van egy földhözragadt mentalitása, ami nem engedi, hogy flancosan, kihívóan viselkedjen, de a korábbi autószerelő munkájával végleg felhagyott.

A birtoka, a befektetései és az általa szponzorált fiatal autóversenyző miatt a férfinak nincs sok szabadideje. "Mindenki azt hiszi, hogy egész nap csak ülök és nem csinálok semmit, pedig most még elfoglaltabb vagyok, mint korábbi életemben bármikor".

Korábban az Origo egy lányról írt, aki szintén nyert az EuroMillions szerencsejátékon, méghozzá 17 évesen, és ezzel ő lett minden idők legfiatalabb lottónyertese. A nyeremény után azonban borzalmas élményekről számolt be.

Forrás:Daily Star