Újabb bestiális vérengzésekre készülnek az arab terroristák, megsemmisítenék a zsidóságot

Aarhus, 2023. október 31. A palesztinokat támogató tüntetés a dániai Aarhusban 2023. október 31-én. A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet október 7-én többfrontos támadást indított Izrael ellen, az izraeli légierő azóta támadja a Hamász katonai létesítményeit a palesztinok lakta övezetben. Izraelben több mint 1400 ember életét vesztette, az izraeli válaszcsapások több mint 8300 palesztin halálát okozták a Gázai övezetben. MTI/EPA/Ritzau/Mikkel Berg Pedersen
Vágólapra másolva!
Egy libanoni televíziónak beszélt arról a Hamász vezetője, hogy addig fogják megismételni az október 7-i mészárláshoz hasonló támadásokat, amíg Izraelt el nem pusztítják - írja a Breitbart.
Vágólapra másolva!

Gázi Hamád, a Hamász arab terrorszervezet egyik vezetője interjút adott egy libanoni televíziónak, amiben arról beszélt, hogy

addig folytatják és ismétlik meg az október 7-én bekövezetkezett embertelen terrortámadásokat, míg el nem érik vele, hogy megsemmisüljön Izrael Állam.

- nyilatkozta a Hamász vezetője. Arról is beszélt, hogy ők a mártírok nemzete, és büszkén feláldozzák a mártírjaikat, valamint Izrael puszta létezését is bírálta, és szerinte ők (vagyis az arab terroristák) az igazi áldozatok, és minden, amit tesznek jogos.