Saját csapattársait szidja a Bayern sztárfocistája a csúfos kudarc után

1. FC Saarbrücken, Bayern München, Thomas Müller
dpatop - 01 November 2023, Saarland, Saarbrücken: Soccer: DFB Cup, 1st FC Saarbrücken - Bayern Munich, 2nd round, Ludwigspark Stadium. Munich's Konrad Laimer (l-r), Munich's Min-jae Kim and Munich's Thomas Müller are on the pitch. Photo: Uwe Anspach/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by UWE ANSPACH / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Német Kupa második fordulójában a Bayern München nagy meglepetésre 2-1-re kikapott a harmadosztályú Saarbrücken csapatától, ezzel kiesett. A csúfos kudarc után a dühös Thomas Müller a csapattársainak üzent.

Hiába vezetett Müller góljával a Bayern, harmadosztályú ellenfele fordított, egy 96. percben szerzett góllal harcolta ki a továbbjutást, kiejtve ezzel a bajor rekordbajnokot a Német Kupából.

A kiesés után a 34 éves támadó négy müncheni játékos társaságában odament a vendégszektorban lévő szurkolókhoz, ám a csapattársak többsége a lefújást követően azonnal eltűnt az öltözőben. Müller szerint a többiek tiszteletlenül viselkedtek a drukkerekkel szemben és elégedetlenségének hangot is adott.

Meg kell értenünk, hogy valamit nekünk is vissza kell adnunk, mert ez így nem működik" - intézte szavait a csapattársai felé Müller a mérkőzés utáni nyilatkozatában.