Megcsalta a feleségét Pápai Joci

PÁPAI Joci, 7. Petőfi Zenei Díjátadó Gála, A38 Hajó, 2023.06.17., galéria
10Budapest, 2023. június 17. Pápai Joci fellép a Petőfi Zenei Díjátadó Gálán az A38 hajón 2023. június 17-én. MTI/Hegedüs Róbert
Vágólapra másolva!
A TV2 nagyszabású show-jának, a Sztárban sztár leszek!-nek egyik mentora, Pápai Joci ritkán beszél a magánéletéről, de sokan gondolják, hogy házasságában és családjában minden tökéletes. Az énekes most elismerte, hogy náluk is vannak problémák, az egyik legnagyobbat pedig pont ő okozta.
Vágólapra másolva!

Pápai Joci nem szereti felfedni mi zajlik a magánéletében, most mégis kivételt tett és elárulta, hogy majdnem tönkrement a házassága. Az énekes és felesége húsz éve vannak együtt, ezt tette kockára, amikor megcsalta gyerekei anyját.

"Nem mondom, hogy az elmúlt két évtizedben nem harcoltunk meg a házasságunkért a feleségemmel, de ha valami nehézségünk adódott, azon is igyekeztünk együttes erővel túllendülni" - kezdte Pápai Joci, aki már nagyon bánja, amit tett, hiszen majdnem elveszítette feleségét, Anitát és gyerekeit is.

Sosem felejtem el, amikor apa leültetett, majd azt mondta, 'fiam, bárhogyan is döntsetek, Anita mindig is a menyem marad, úgyhogy a gyerekekkel együtt nálunk vannak a legnagyobb biztonságban.' Nem is volt kérdés, hogy vissza akarom szerezni a feleségemet, és mindent meg fogok tenni azért, hogy visszanyerjem a bizalmát. Bár tiszta lappal talán nem tudtuk újrakezdeni a házasságunkat, hisz hatalmas csalódást okoztam neki, de hosszú évek alatt, lépésről lépésre eljutottunk oda, hogy ma már legfeljebb csak nagyon ritkán furakszanak be a magánéletünkbe a régi sérelmek, baklövések"- idézi a Blikk Pápai Joci vallomását.

Pápai Joci és felesége fél évig külön éltek, miután Anita rájött a zenész hűtlenségére Forrás: Facebook/Pápai Joci