35 évesen meghalt egy korábbi gyereksztár

Ma vie pour la tienne Horizontal
Ma vie pour la tienne My sister s Keeper 2009 Real Nick Cassavetes Evan Ellingson. COLLECTION CHRISTOPHEL © Curmudgeon Films / Gran Via Productions (Photo by Curmudgeon Films / Gran Via Prod / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt a korábbi gyerekszínész, Evan Ellingson, akit összesen 20 filmben és sorozatban láthattunk.
Vágólapra másolva!

35 évesen meghalt Evan Ellingson, kaliforniai lakásában találtak rá a holttestére. A halála körülményei egyelőre nem tisztázottak, de a TMZ szerint idegenkezűségre nem utalt semmi, Ellingson pedig már egy ideje józan életet élt – noha korábban voltak drogproblémái.

Evan Ellingson A nővérem húgában 2009-ben Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Curmudgeon Films / Gran Via Productions/Curmudgeon Films / Gran Via Prod

Ellingson 20 produkcióban szerepelt 2001 és 2010 között, jobbára gyerekként. Hosszabban láthattuk olyan sorozatokban, mint a Titus, a Rém rendetlen család, a 24 vagy a Miami helyszínelők, de többen emlékezhetnek rá a Levelek Imo Dzsimáról című filmből vagy éppen A nővérem húgából, amelyben Cameron Diaz karakterének a tinédzser fiát alakította. Összes munkáját itt találja összegyűjtve.