Magyar luxusszállodát választottak a világ legjobbjának

Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár
Vágólapra másolva!
A World Luxury Hotel Awards és a World Luxury Spa Awards kategóriában is díjesővel ismerték el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa kimagasló értékeit az Athénban megrendezett 17. World Luxury Awards gálán.
Vágólapra másolva!

Az öt csillag superior besorolású

Spirit Hotel Thermal Spa elegáns környezetével és kivételes szolgáltatásainak köszönhetően az idén elnyerte a Global Spa of the Year (a világ legjobb spája) és a Luxury Country Hotel of the Year (a legjobb vidéki luxusszálloda) címeket.

A World Luxury Awards díjai a legrangosabb elismeréseknek számítanak a luxusszálloda-iparban. A prémiumhoteleket több mint 100 kategóriában lehet nevezni, és a nemzetközi megmérettetés során évente több százezer vendég és iparági szakember szavazatai alapján kerülnek ki a győztesek.

A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa az idén elnyerte a világ legjobb vidéki luxusszálloda és a legjobb spája kitüntető címet is Forrás: MTI/Varga György

A Spirit Hotel 2008-ban nyitotta meg kapuit. A sárvári hét tó partján található szállodát fennállása során eddig is számos rangos nemzetközi és hazai díjjal ismerték el.

A 220 szobával és lakosztállyal rendelkező hotel 2023-ban nagyszabású átalakításon esett át. Az öt különböző szobatípust eltérő színvilággal és stílusjegyekkel ruházták fel, hogy mindenki megtalálja a számára legotthonosabb és legkomfortosabb helyet az elvonulásra - írja a Turizmus.com.

A szállodához tartozó, tízezer négyzetméter alapterületű, 22 medencés fürdőkomplexum egyik különlegessége a Spirit 1054 méteres mélységből feltörő saját gyógyvize, amely nemzetközi szinten is egyedülálló módon vegyszermentesen, a maga természetességében kerül a medencékbe. Emellett 9 különböző szaunakabin és autentikus török hamam járul hozzá a feltöltődéshez, száznál is több gyógyászati, wellness- és szépészeti kezelés pedig a kellemes ellazuláshoz.