Kiderült, mire költik a szülei VV Fanni millióit

VV Fanni, Fanni, haláleset, Való Világ, valóvilág
Vágólapra másolva!
Novozánszki Fanni gyilkossági ügye hat év után ért véget, a nő holttestét azóta sem találták meg. A közvetett bizonyítékok alapján arra jutottak a hatóságok, hogy a lakásában lévő készpénz miatt ölhette meg B. László, amit sosem talált meg. A milliókat a nő szülei kapták meg, és most kiderült, mihez kezdenek a pénzzel.
Vágólapra másolva!

A bíróság úgy ítélte, hogy nyereségvágyból elkövetett emberölés történt VV Fanni ügyében, hiszen B. László megtudta, hogy az egykori valóságshow-szereplő 4,5 millió forintnyi készpénzt tart otthonában, amit egy plasztikai műtét miatt vett fel számlájáról.

A gyilkosságot követően B. László pánikba esett, ezért nem vitte magával a pénzt, amire a hatóságok rábukkantak a nyomozás során, majd bűnjelként lefoglalták. Végül a milliókat Novozánszki Fanni szüleinek ítélték, akik elárulták, hogy mire fordítják azt a pénzt, amivel lányuk az életével fizetett.

A szülők a Bors értesülései szerint egy emlékhelyet szeretnének csináltatni VV Fanni emlékére, melyet a 13. kerületben állítanának fel, közel ahhoz a házhoz, ahol a nőt meggyilkolták.

VV Fanni emlékére szobrot állítanának szülei Forrás: RTL Sajtóklub