Eljegyezte egymást a Párharc és az Exatlon szerelmespárja - fotók

Salander Dorina és Provoda Jodes, Exatlon, Párharc
Vágólapra másolva!
Salander Dorina büszkén mutogatja a gyűrűjét.
Vágólapra másolva!

Harmadik évadjával tért vissza a TV2-re a Párharc, a műsorvezetője, Stohl András pedig elárult egy-két kulisszatitkot a műsorról. Őt magát is meglepte a forgatások során, hogy az eddigiekhez képest milyen gyorsan történtek az események, és milyen durva konfliktusok is voltak a résztvevők között. Ezért úgy gondolja, minden eddiginél izgalmasabb évadot láthatnak azok, akik figyelemmel követik az események alakulását. Két páros már a harmadik nap csúnyán összeveszett, erről itt írtunk.

Salander Dorina és Provoda Jodes, a Párharc szereplői tv2

Stohl egyelőre csak annyit mondott a vitákról, hogy Rékasi Zsigmond és Meggyes Dávid között alakul egy nagyobb ellentét, de Tuvic Alexandra és párja között is, mivel a férfi elég keményen bánik vele, ha nem teljesíti jól az aktuális feladatot. Gáspár Győzőről és Beáról azt gondolja, hogy mondhat rájuk bárki bármit, de kétségtelenül nagyon szórakoztató karakterei lesznek az idei évadnak. Bea amúgy kétszer meg is alázta a férjét az egyik adásban, majd feladta a játékot.

Az idei évadban vitézkedik Salander Dorina és Provoda Jodes, akik láttán Győzike kénytelen volt megkérdezni, ki közülük az ismert ember. Gáspár Győző ezek szerint nem nézte az Exatlont, vagy nem azt az évadot, mert mindketten hosszú heteken át voltak képernyőn, a TV2 sportrealityjének emlékezetes arcai voltak. A dominikai forgatás után jöttek össze, most pedig az eljegyzés is megtörtént, mint a második képen látható: