Nagyon nagy csalódás! - háborognak a hatalmasat bukott The Voice nézői

Manuel, The Voice
Vágólapra másolva!
Az ősz legnagyobb bukása a The Voice, nem csoda, hogy az érdektelenség miatt pár élő adás után be is fejezik a műsort.
Vágólapra másolva!

Kínosan kevesen nézik az RTL Klub műsorát, várható volt, hogy pár élő adás után be is fejezik az egészet: múlt héten, november 4-én például emlékezetes verést kapott a The Voice, amelyre csak 391 ezren voltak kíváncsiak - ugyanabban az időpontban a TV2-n a Dancing with the Stars 838 ezer tévézőt érdekelt.

Manuel zsűritag is tehetetlen - persze mit is várhattak tőle? https://www.facebook.com/voicemagyarorszag

Az énekes műsor Facebook-oldalán többen jelezték, hogy csalódtak: "A jók már kiestek, úgyhogy eddig néztem ezt a műsort" - írta egy panaszos. "Nevetséges finálé" - kontrázott egy másik.

"Négy adás alatt lezavarjak az egészet? Szinte megszokniuk sem volt idejük szegényeknek, meg sem tudták igazán mutatni magukat, plusz nem is sokat tanulhattak ennyi idő alatt... tovább tart a válogató, mint maga a műsor!!!"

De most komolyan... olyan plusz nyomást tesztek a versenyzőkre, hogy nem igaz... nagyon nagy csalódás... nem is nézem!" - írta egy kommentelő.

Láthatóan sok tévéző mást várt. "Ennyire unalmas show-t is rég láttam, még az X-faktor is jobb volt, ez kritikán aluli" - vélte egy csalódott néző. "Vicc ez a műsor! Nagyon visszájára fordult az egész, ennyi kieső... négy élő adás, nagy felhajtás... a legjobbak be se kerültek vagy már kiestek" - háborgott egy internetező a műsor Facebook-oldalán.