Kínos párbeszédek után kétszer is szakított az Ázsia Expressz győztes párosa

Párharc reality
Vágólapra másolva!
A Párharc című műsorban hamar elvéreztek, elsőként estek ki, a párkapcsolatuk sem működött már. Szlépka Armand a Mokkában elemezte a kudarcot. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az Ázsia Expressz tavalyi győztesei, Halastyák Fanni és Szlépka Armand idén a Párharcban szerepeltek a TV2-n, de több kudarc után még a párbajt is elveszítették - így elsőként mehettek haza. A Nemazalány néven ismert énekesnő beteg, így párja egyedül jelent meg ma a Mokka stúdiójában.

tv2

"Én ezt nagyon nehezen viseltem. Mindkét feladatban utolsók lettünk és még ki is estünk. A veszekedés is probléma volt. De míg az Ázsia Expresszben mentünk előre, itt az volt a gond, mint merünk, mit nem. Fanni nem szeret kockáztatni, többször feladtuk" - elmélkedett.

"A párbajnál azt éreztem, hogy küzdünk egymásért. Próbálkozunk, küzdünk, akár nyerhetünk is...
de voltak nehézségeink a játék során. Ott is szakítottunk, majd megpróbáltuk még egyszer, de megvolt a végleges szakítás is. Ez volt a végső próbatétel, sajnos így sikerült" - emlékezett.

Mint mesélte, Stohl András egyszer azt kérdezte tőlük, hogy 10-es skálán mennyire szeretik egymást, erre Szlépka azt mondta, hogy nem szeretne erre válaszolni - ami így tömören is sokatmondó. Halastyák sem mert számot mondani, ő azzal intézte el, hogy neki "a szeretete sohasem változik."

Bővebben a videón, lapozzon!