Brad Pitt bemutatta új barátnőjét

hírnév
Brad Pitt - Sokak kedvencének sem idegen a depresszió, ugyanis a kilencvenes években része volt a betegségben. Elmondása szerint levertsége komoly marihuána-függőséget eredményezett. A színész végül ráeszmélt, hogy a szokásai nem fenntarthatóak, és segítséget kért.
Vágólapra másolva!
Brad Pitt már egy éve együtt van Ines de Ramonnal, ez az első komoly kapcsolata a válása óta.
Vágólapra másolva!

Ines de Ramon az első nő, akit Brad Pitt nyíltan vállal az Angelina Jolie-val való válása, vagyis 2019 óta: már legalább egy éve feltűntek együtt itt-ott, mostanra pedig a színész már "a barátnőjeként" mutatja be a nőt.

Először talán Bono koncertjén szúrták ki őket a backstage-ben tavaly novemberben, aztán Pitt 59. születésnapját is együtt ünnepelték – a kapcsolatuk azonban csak mostanában vált hivatalossá.

Brad Pitt Fotó / Getty Images

"Ez Brad első igazi kapcsolata a válás óta. Úgy mutatja be Inest mint a barátnőjét, remekül megvannak. Jó látni, hogy jó helyen van, Ines nagyon boldoggá teszi őt" – nyilatkozta a pár egyik ismerőse a People magazinnak.

Ines de Ramon tavaly áprilisig egyébként a Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesley-nek volt a felesége, de más köze nincs a filmiparhoz: egy ékszermárkával dolgozott, majd fitnesszel és táplálkozástudománnyal foglalkozó életmódtanácsadó lett belőle.

Ines de Ramon még Paul Wesley-vel Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Alberto E. Rodriguez