Csendes órát vezet be a hétköznapokra egy szupermarket

vásárlás, bolt, önkiszolgáló kassza, kassza, fizetés, bolt, illusztráció
Hand of a man at self-service checkout in supermarket.
Vágólapra másolva!
A Coles pár évvel ezelőtt egyedi ötlettel állt elő, hogy élvezetesebbé tegye a mindennapokat az ügyfelei számára. A „csendes óra" bevezetése olyan sikereket ért el Ausztráliában, hogy a vállalat mostantól hétfőtől péntekig 18 és 19 óra között garantálja vásárlói számára a nyugodt és halk bevásárlást.
Vágólapra másolva!

A Coles volt az első nagy szupermarket, ami 2017-ben bevezette a csendes órát, míg a legtöbb áruház továbbra is csak minimálisan csökkenti a hang- és fényviszonyokat Ausztráliában. Az újítás bevezetésének népszerűsége miatt a vállalat nemrég bejelentette, hogy hétfőtől péntekig 18 és 19 óra között garantálja a halk bevásárlást.

A 60 perces időszak alatt a rádiók, a pénztárgépek, valamint a szkennerek hangerejét lehalkítják, a személyzet pedig csak vészhelyzetben használhatja a hangosbeszélőt.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2023 Dusan Petkovic/Shutterstock. No use without permission./Dusan Petkovic

Az ausztrál vállalat a csendes órával azt szeretné elérni, hogy mindenki kényelmesen érezze magát vásárlás közben.

A Coles szóvivője elmondta, hogy újabb intézkedések bevezetését tervezik, melyek az érzékszervi problémákkal küzdő emberek mindennapjait könnyítenék meg.

Forrás: 9 News