Sokkot kapott, amikor meglátta, hogy mennyibe került a koktél, amit rendelt

Rasszista üzenettel vette fel a rendelést a pincér: kirúgták
éttermi számla, blokk
Vágólapra másolva!
A férj egyedül hagyta az asztalnál párját, miután megtudta, hogy a nő közel kétezer font értékben rendelt magának koktélt egy ötcsillagos hotelben. A vendégek nem engedhették volna meg maguknak az italt, így a pultos a menedzser segítségét kérte.
Vágólapra másolva!

A Belfastból származó Lynsey Bennett a Tiktokon számolt be arról, hogy mi történt vele és párjával egy ötcsillagos szállodában. A nő elmondása szerint rendkívül kényelmetlenül érezte magát, amikor meglátta a számlát, ami a bárban fogyasztott italok árát tartalmazta.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A nő egy úgynevezett 1890-es koktélt rendelt, amiről ekkor még nem tudta, hogy egy vagyonba kerül.

Azt hitte, hogy egy 18,90 font értékű koktélt rendelt, de kiderült, hogy valójában 1890 fontba (817 ezer forintba) került.

Amikor rájött a tévedésére és megmutatta a számlát a férfjének, akkor a férfi olyan mérges lett, hogy otthagyta a bárban a nőt.

A pultnál a csapos a menedzser segítségét kérte az ügyben, aki megnyugtatta a nőt, hogy minden rendben van és felküldte a szobájába.

Lynsey Bennett elmondása szerint nem tudta, hogy mire számítson, így az elkövetkező napokban végig attól félt, hogy ki kell majd fizetnie a kétezer fontot. Végül nem kérték el az összeget a pártól, de Lynsey Bennett megfogadta, hogy legközelebb jobban fogja ellenőrizni a koktélok árát.

Forrás: Mail Online