Figyelmeztetést adott ki az Aldi a karácsonyi időszakra

Kevin és barátai, Aldi plüssfigurák
Kevin és barátai, Aldi plüssfigurák és reklámarcok
Vágólapra másolva!
Az Aldi bejelentette, hogy idén karácsonykor szigorítja a szabályzatát egy népszerű termékcsoport visszatérése miatt.
Vágólapra másolva!

Az Aldi megerősítette a nagy visszatérés hírét: ismét felkerül a boltok polcaira Kevin a sárgarépa plüssfigura, a szupermarket népszerű ünnepi reklámjának főszereplője. Kevin, a sárgarépa-figura 2016 óta a brit Aldi karácsonyi kampányának egyik szupersztárja.

Kevin és barátai, Aldi plüssfigurák és reklámarcok Forrás: Youtube

Az ünnepi szezon nyitányát a brit Aldi a Facebookon egy helyes videóval tette "hivatalossá":

ebben azzal a szenzációs és várva várt hírrel örvendeztetik meg vásárlóikat, hogy már javában zajlik Kevin és barátainak tömeggyártása. A plüssfigurák november 16-tól már kaphatók is a brit Aldi boltjaiban.

A rajongók november 16-tól hazavihetik Kevin a sárgarépa mellett, Vilmost, a vadgesztenyét, Cookie-t a mézeskalácsot, Plumty Dumpty padlizsánt, az elkényeztetett, rosszcsont kelbimbót, Pajkos kivit és a többi plüss játékfigurát.

Mivel ezek limitált példányszámú Specialbuy termékek, amint elfogynak, már nem lesznek kaphatók.

A kisgyerekes vásárlók előtt több opció is nyitva áll: kiválaszthatják kedvenc sztárjukat, vagy összegyűjthetik az egész termékcsaládot, így ezek egyenként 3.99 fontba (1.500 forintba) kerülnek. A nagy rajongók egy különleges Arany Kevint is beszerezhetnek szintén 3.99 fontért. A megarajongók számára pedig korlátozott mennyiségben és mindössze 19.99 fontért (8.500 forintért) megvásárolható a Jumbo Kevin Plüssfigura is.

Az Aldi vezetősége azonban fontos figyelmeztetést tett közzé a plüssfigurákkal kapcsolatban: mivel azokat limitált számban gyártják, így mindenki maximum 2 darabot vásárolhat belőlük. Ezzel pedig azt szeretnék elérni, hogy minél több gyerek vihesse haza legalább az egyiküket.

Kevin és a barátai a webshopban sajnos nem kaphatók, azokat csak üzletekben lehet megvenni.

Az Aldi karácsonyi reklámja idén is tele van cukiságfaktorral, Kevin és barátai most is mindent megtesznek a karácsony megmentése, és az ünnepi asztal minél finomabbá tételéért. A rövid videóklipből a karácsony valódi jelentése is kiderül.

Forrás: Daily Star