Bugyiban és melltartóban mutatta meg legutóbbi műtétje eredményét Horváth Gréta

Horváth Gréta
Horváth Grétát szörnyen megalázta a férje, nagy balhé volt a megcsalás miatt
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta rettentően fájdalmas plasztikai műtétre vállalkozott, amiből hosszas felépülésre volt szüksége, de régóta készült már erre a beavatkozásra. Elmondása szerint szüksége volt rá, ugyanis 32 kilós fogyása, szétnyílt hasizma sok gondot okozott a számára. Az operáción még szeptemberben esett át, mostanra gyógyult annyit, hogy meg tudta mutatni a végeredményt a közösségi oldalán, melyre nagyon büszke.
Vágólapra másolva!

Horváth Gréta egy hosszas bejegyzésben fejtette ki a véleményét a hasplasztikájáról, mely bár rengeteg fájdalommal, hosszas felépüléssel járt, de most nagyon büszke a végeredményre, egyáltalán nem bánta meg, hogy vállalta a kockázatot.

Az egész plasztikának volt valami iszonyatos ereje. Nem azért mert szép lett a hasam, hanem elképesztően erős önbizalmat adott az élet számos területetén. Nem, nem csak az öltözködésben. Letettem a sok terhet, szó szerint kivágták belőlem azt ami rengeteg traumát okozott nekem lelki szinten. A plasztika nem ördögtöl való. Persze egyszerű azt mondani, hogy szétplasztikáztatta magát Horváth Gréta" - kezdte hosszadalmas bejegyzésében Horváth Gréta, aki elárulta, hogy egészségügyi szempontból is indokolt volt a műtét, ugyanis szülés után szétnyílt a hasizma, most ezt is korrigálták.

Minden percét élveztem, még akkor is ha sírtam! Szeretem ezt a lányt a képen, mert bátor és erős! Te is ilyen vagy, igen Te aki most olvasod. Semmivel nem vagyok több nálad, és pont ezért képes vagy te is az átalakulásra, a határok meghúzására és a bátorságra, ha plasztikáztatni szeretnél! Nekem az egész életem megváltozott" - zárta a bejegyzését Horváth Gréta, aki bugyiban és egy melltartóban mutatta meg a műtét előtti és utáni állapotát.

Horváth Gréta megmutatta hasplasztikája végeredményét egy előtte és utána fotón Forrás: Horváth Gréta Instagram

Az eredeti bejegyzést és a többi képet a linkre kattintva tekintheti meg.