Megdöbbentő, melyik páros távozott az Ázsia Expressz döntője előtt - videó

Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, elérkezett az Ázsia Expressz negyedik évadának végjátéka, ugyanis ma este kiderül, melyik páros nyeri meg a TV2 műsorát. A döntő hete fokozott izgalmakat és fordulatokat tartogatott, pár nap alatt két páros is kiesett a játékból, akik így a cél előtt elvesztették az esélyt a végső megmérettetésre. 
Vágólapra másolva!

Kafi Rea Milla és Kecskés Enikő távozása után még egy páros távozott a műsorból a döntő előtt, ők pedig nem más, mint Kempf Zozo és Pető Brúnó, akik végig nagy esélyesei voltak az Ázsia Expressznek. Kiesésük a véletlenen múlott, ugyanis náluk lapult a kiesést rejtő boríték, hiába igyekeztek megszabadulni tőle, és szinte mindenki azt gondolta, hogy Hegyes Bercinél és Vágner Fanninál van a kiesésről szóló üzenet.

A kiesés tényét Ördög Nóra közölte, amikor elvette tőlük a borítékokat, mindenkit ledöbbentett a történtek, de a páros nem szomorkodott, nagyon hálásak azért, hogy részt vehettek egy ilyen életreszóló élményben.

„Nincs okunk szomorúnak lenni, mert egy olyan kalandot csinálhattunk végig, amit nagyon kevés ember tehet meg és próbálhat ki. Szerintem mi voltunk, akik a legjobban érezték magukat végig, egy percig nem szomorkodtunk, és most sincs rá okunk, hiszen nem a teljesítményünk miatt estünk ki, hanem egy szerencsétlen döntés miatt..." - mondta Kempf Zozo, aki annak örül, hogy barátra talált a műsorban.

A rengeteg kaland, a sok emlék, sok nevetés mind velünk marad. Boldog vagyok, szerintem nyertünk" - mondta Pető Brúnó, aki Kempf Zozo szavaira reagált.