Böde Dániel keményen dolgozik a visszatérésén a súlyos combsérülése után

BÖDE Dániel
Felcsút, 2023. február 25. A paksi Böde Dániel a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-Paksi FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 25-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Combhajlítója beszakadása után mielőbbi visszatérésén dolgozik Böde Dániel, az OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC korábbi magyar válogatott labdarúgója.

Böde két héttel ezelőtt sérült meg a másodosztályú Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa-találkozón. Az orvosi vizsgálatok alapján a 37 éves csatárnak négy centiméteres szakadás keletkezett a bal combhajlítója hosszanti felén, ám elmondása szerint jól halad a rehabilitációja.

A paksi Böde Dániel hamarosan visszatér Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Már elkezdtem az egyenes vonalú, irányváltások nélküli futásokat, tehát jól haladok és fájdalom sincs már. Gyógytornára és lézeres, mágneses, valamint ultrahangos kezelésekre járok. Pontosan még nem látjuk, mikor térhetek vissza, de minden nap szüntelen azért dolgozom, hogy mielőbb újra a pályán segítsem a csapatot" - idézte a honlap pénteken a 454 NB I-es mérkőzésen pályára lépő játékost.