Vágólapra másolva!
Egyelőre nem döntött, de nem kizárt, hogy Dárdai Pál fia, Márton, a Hertha BSC védője a magyar válogatottat választja a felnőttek között.

Dárdai Márton a védelemben és a középpályán is bevethető, így nagy erőssége lehetne a magyar csapatnak, de eddig az összes korosztályos válogatottban a német színeket képviselte.

Dárdai Márton még választhatja a magyar válogatottat Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

A ballábas futballista a német utánpótláscsapat észtek elleni 4-1-re megnyert Európa-bajnoki selejtezője után beszélt a Kickernek, ezt szúrta ki a Metropol.

– válaszolta Dárdai Pál középső fia a Kicker kérdésére,

Dárdai Pál egyébként korábban elmondta, fiai Berlinben születtek és nőttek föl, de Magyarországhoz is kötődnek, és teljes mértékben rájuk bízza a döntést. A 24 éves báty, Dárdai Palkó szintén német ifiválogatottságai után fogadta el Marco Rossi meghívóját, öccsük, a Milan és a Juventus által is figyelt 17 éves Dárdai Bence is a német ifjúsági válogatottaknál mászik felfelé a szamárlétrán, nyáron éppen Budapesten nyert U17-es Európa-bajnoki címet.

Marco Rossi a 2021 nyarán megrendezett előző Eb előtt elárulta, régóta figyeli Dárdai Márton ígéretes fejlődését, örömmel látná őt a csapatában, de a kapcsolatfelvételen túl még nem jutottak.