Jason Momoa egy pillanat alatt válik gondoskodó apából brutális akcióhőssé az Auquaman 2 új előzetesében

Aquaman és az elveszett királyság
Vágólapra másolva!
Jason Momoa decemberben újra magára ölti Aquaman szuperhős-jelmezét. Az Aquaman és az elveszett királyság nagyjából ott folytatódik, ahol az 5 évvel ezelőtti első rész befejeződött.
Vágólapra másolva!

A film hivatalos szinopszisa szerint az óceán soha nem békés, ezért nem pihenhet meg egyetlen percre sem az óceánok hét királyságának uralkodója, azaz Aquaman (Jason Momoa).

Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) megpróbálta már legyőzni Aquamant, de kudarcot vallott. Továbbra is meg akarja bosszulni az apja halálát, így aztán bármire hajlandó, és bárkivel szövetkezik, hogy elpusztítsa ősellenségét. Ráadásul most erősebb, mint eddig bármikor, mert megszerezte a legendák csodafegyverét, a fekete szigonyt, amelynek segítségével egy ősi, gonosz erőt szabadít a világra. Aquaman pedig kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt (Patrick Wilson), Atlantisz egykori uralkodóját, hogy alkalmi szövetségükkel megakadályozzák a világvégét.

Az új Aquaman-filmet az első rész alkotói jegyzik, James Wan rendezte, David Leslie Johnson forgatókönyvéből. Jason Momoa mellett a korábbi filmből visszatér Patrick Wilson, Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, illetve Dolph Lundgren és Temuera Morrison is, és várhatóan Ben Affleck is cameozik egyet Batmanként.