Vágólapra másolva!
Hatalmas lehetőség előtt áll a mindössze 15 éves Francesco Camarda, az AC Milan utánpótlásának egyik legnagyobb tehetsége, aki a sérültek miatt minden bizonnyal meghívást kap a hétvégi, Fiorentina elleni meccskeretbe.

Nincs könnyű helyzetben az AC Milan, mivel Stefano Pioli dolgát számos sérült, illetve a sorozatos mérkőzések általi terhelés is nehezíti, ami főként a támadósort érinti. Noah Okafor sérülten tért vissza a svájci nemzeti csapattól a válogatott meccsek után, Olivier Giroud-t pedig a Lecce elleni piros lapja miatt két mérkőzésre eltiltották.

Emiatt a szenzációs formában játszó, mindössze 15 éves Camardát meghívták az első csapat edzésére, Fabrizio Romano értesülése szerint pedig a milánóiak arra készülnek, hogy a 2008-as születésű támadót is nevezik a Fiorentina elleni bajnokira.

Fiatal kora ellenére Camarda elképesztő mennyiségben termeli a gólokat, meccsenként átlagosan 5,5 gólt lőtt ebben a szezonban utánpótlás szinten, és folyamatosan döntögeti a különböző rekordokat. A Milan U19-es csapatában játszó tehetség 15 évesen és 195 naposan a legfiatalabb olasz játékos lett, aki gólt szerzett az UEFA Youth League-ben, vagyis az ifjúsági BL-ben. Camarda az idei szezonban eddig 13 meccsen hét gólt szerzett a Primaverában, így nem véletlen, hogy olyan sztárcsapatok figyelmét is felkeltette, mint a Manchester City és a Borussia Dortmund.