Megvan a Power of Love győztese

Dorina
Dorina – 19, Budapest – a vagány Szeret bulizni, aktív és jókedvű lány, imád ismerkedni, vehemens és erős személyiségnek tartja magát. Szereti mozgatni a szálakat, aztán mozizni.
Vágólapra másolva!
Véget ért a SuperTV2-n látható párkereső műsor, a Power of Love – A szerelem ereje. Hosszú hónapok után kiderült, hogy melyik játékos lett a győztes.
Vágólapra másolva!

A párkereső utolsó napján Fannira, Dorinára, Cintire és Imire lehetett szavazni - nem csak a nézők, de a versenytársak véleménye is számított az eredményhez.

"Arra a finalistára fogjátok leadni a voksotokat, aki szívetek szerint legjobban megérdemli a busás főnyereményt, és hogy elnyerje a Power of Love győztese címet" - hangzott el az utolsó adásban, amire mindenki megdöbbenve reagált.

Ezt követően a szereplők egyesével vonultak a szavazófülkébe, ahol egy papírra felírhatták az általuk választott nevet. Gyorsan összesítették a nézői és szereplői szavazatokat, így megszületett a végeredmény. A negyedik helyezett Cinti lett, a harmadik Fanni, a második Imi, a nyertes pedig Dorina.

– derült ki a végeredmény.

Forrás: TV2

A fiatal lány felugrott a székéből is sikítva örült a hírnek. Köszönetképp pedig ezt mondta:

Hálás volt szerelmének, Noelnek, és a villa többi lakójának is. A pénzt pedig megpróbálja majd minél több jóra fordítani, de ideiglenesen annak örült a legjobban, hogy egy darabig nem kell dolgoznia.