Vágólapra másolva!
Teljesen mindegy, hogy öreg vagy fiatal, hogy nő vagy férfi, a League of Legends bárkit beszippanthat, bárhol a világon.

A LoL a világ legnépszerűbb játéka

A League of Legends a világ legnépszerűbb játéka. Nap mint nap több millió ember indítja el a Riot klienst és ugrik neki egy ranked, egy normal vagy egy ARAM-meccsnek.

Öt híres ember, akiről nem gondoltad volna, hogy League of Legends-rajongó Forrás: Origo

A játékkal töltött idő sokaknál csak ezres nagyságrendben mérhető és a legtöbben magunknak sem akarjuk bevallani, hogy mennyi pénzt költöttünk rá, miközben az egész alapvetően ingyenes. Ha pedig ennyire népszerű az egész, akkor óhatatlan, hogy a hírességek közül is legyen olyan, aki szívesen múlatja ezzel az idejét. Lássuk ki azok, akikről még te sem gondoltad, hogy ismerik az Idézők Szurdokát.

5. Simon Pegg

Az angol színészt olyan filmekből ismerhetitek, mint a Star Trek vagy a Mission Impossible. Simon már több interjúban beszélt arról, hogy szívesen tölti az idejét számítógépes játékokkal. Legutóbb pedig azt is elmondta, hogy az utóbbi pár évben egy játék volt,

amivel máig nem tudott betelni. Ez pedig a League of Legends.

Simon Pegg, angol színész Forrás: Origo

4. Aisha Tyler

Az amerikai színésznőről kevesen tudják hazánkban, hogy kicsoda. Viszont a tengerentúlon nagy népszerűségnek örvend. Ha valaki ismeri az Archer sorozatot és nem magyarul nézi, akkor ismerős lehet a hangja, hiszen ő alakítja Lanát. Tyler már évek óta megrögzött gamer hírében áll, hiszen a legtöbb közösségi oldalán folyamatosan ilyen témájú képeket oszt meg. Nemrég emiatt a trollok be is támadták, mivel egy képen látható volt, hogy

a hölgy elég rosszul zárt egy kört. De erre persze már jött is a válasz: „Le***, hogy mit gondoltok srácok!".

Aisha Tyler, az amerikai színésznő Forrás: Origo

3. Dante Basco

Basco leghíresebb szerepét még gyerekként kapta, amikor Robin Williams oldalán eljátszotta Rufio szerepét. Azóta inkább a rendezéssel foglalkozik, de szinkronszínészként is szerepelt több népszerű sorozatban is. Az American Dragon-ban ő volt Jake Long, az Avatar: The Last Airbenderben pedig Zuko hercegnek kölcsönözte a hangját.

Amikor pedig a Twitterén megjelent, hogy „Útban vagyok a Gold felé! Ideje szintet lépni a League of Legendsben!", akkor a rajongói azt is megtudták, hogy igazi gamer.

Dante Basco színész, rendező, szinkronszínész Forrás: Origo

2. Fred Durst

A Limp Bizkit frontemberéről nem mondaná meg az ember, hogy a hobbijai között ott vannak a számítógépes játékok. Pedig Fred Durst igazi gamer, akinek még stream-csatornája is van, ahol rendszeresen közvetít. Nyilván szereti az akció-játékokat, de

azért a rendszeres nézői tudják, hogy az igazi szerelme a LOL.

A Limp Bizkit frontembere, Fred Durst Forrás: Origo

1. Justin Bieber

A rajongók itt is egy Tweet-ből értesültek arról, hogy a kedvencük belevetette magát a League of Legends világába. Ugyan még rankedet nem indított, de már van is kedvence, akit úgy hívnak, hogy Teemo.

Azóta a teljes közösség rá vadászik és sokan azt mondták, hogy már mentek ellene. De mivel senki nem tudja, hogy mi a felhasználóneve, ezért ezeket az állításokat nem tudjuk ellenőrizni.

A híres színész, Justin Bieber Forrás: Origo