Vágólapra másolva!
Amikor elkezdődött a League of Legends fejlesztése, a programozóknak számtalan mechanikai-kihívással kellett szembenézniük. Választ kellett találni arra, hogy mozogjanak a karakterek, milyen képességeket kapnak és mi lesz a szerepük majd egy-egy meccsen belül. De amikor nagyjából minden összeállt, akkor felmerült az, hogy ugyan a hősöknek van történetük, de igazán a személyiségük nem jön elő a játékban. Ezért találták ki, hogy bizonyos billentyűkombináció leütése után a karakter elkezd nevetni, bemutatni egy mozdulatsort vagy éppen elmondani egy mondatot, ami jellemző rá. Ez már egy szinttel magasabbra emelte az élményt, de amikor még a táncokat is behozták, akkor lett tökéletes a koncepció. A Riot pedig nem vágta le a kanyarokat. Mindig kínosan ügyeltek arra, hogy a lépéseket ismerjük. Az egész alapja lehet egy népszerű előadó mozdulata, egy random mém, de akár egy vírusként terjedő videó is. Lássuk, szerintünk melyik az öt legjobb.

5. Warwick - Thriller

Michael Jackson és a Thriller olyan szinten beleégett a popkulturális világunkba, hogy még kb. az is végig tudja táncolni, aki nem is szerette a királyt. A mozdulatsor pedig nagyszerűen illik a kedvenc farkasunkhoz, aki persze megfelelően viccesen tudja csak előadni a dolgokat.

4. Malzahar - Hammertime

Ha arról van szó, hogy bő gatya, meg hip-hop és fura tánc, akkor már mindenki tudja, hogy MC Hammerről beszélek. Malzahar a legendás rapper mozdulatait kapta. Az extra csavar az egészben, hogy Malza alapból a levegőben lebeg, így az egész még jobban néz ki.

3. Volibear - Sam B tánc

Itt már belépünk a mémek világába, hiszen a kedvenc jegesmedvénket az America's Got Talent egyik indulója, Sam B ihlette. A srác ugyan nem jutott túl az első rostán sem, de lenyűgözte a zsűrit és persze a pár másodperces klip nagyon gyorsan körbenyargalta a világot.

2. Viktor - Shuffle

Ha furcsa mozdulatokról van szó, akkor a shuffle pont az amiről az ember nem tudja eldönteni, hogy az egész egy alibi vagy tényleg egy komoly, nagy tudást igénylő tánc. Az egyszer biztos, ha jól csinálják, akkor királyul néz ki és az egyszer biztos, hogy Viktornak nagyon jól áll.

1. Olaf - Techno Viking

Az első helyen pedig nem lehet más, mint Olaf a Viking. Nála vélhetően nem agyatlak sokat, hiszen annyira adja magát az alap, hogy nem is lehet más. A Techno-Viking az egyik legöregebb és talán legismertebb videó, ami valaha felkerült a netre.