Szoboszlai Dominikot eladnák Liverpoolban, Gulácsi Péter szívszorító üzenettel búcsúzott

fbl Horizontal
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai chases the ball during the English Premier League football match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park in south London on December 9, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Elképesztő izgalmakat hozott a sportvilágban a szombati nap, szinte lehetetlenség összefoglalni a legfontosabb híreket, annyi minden történt. Mégis megpróbálkoztunk a lehetetlennel, hogy aki esetleg lemaradt volna, az most pótolhassa.

Szoboszlai Dominiktól megválnának Liverpoolban, Gulácsi Péter szívszorító búcsúja

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) első helyen álló Liverpool magyar sztárja, Szoboszlai Dominik kiakasztotta a szurkolókat. A drukkerek szélsőségesen reagáltak, amikor meglátták a magyar focista a cipőjét, vagyis egészen pontosan a cipőfűzőjét.

Szoboszlai Diminik stílusa kiverte a bizosítékot Forrás: AFP/Adrian Dennis

A német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Gulácsi Pétert és Willi Orbán foglalkoztató RB Leipzig hazai pályán legyőzte Szalai Attila csapatát, a Hoffenheimet. Lipcsei szempontból érzelmesre sikerült a mérkőzés, ugyanis most lépett pályára utoljára a csapat színeiben a svéd Emil Forsberg, akitől Gulácsi Péter megható üzenettel búcsúzott.

Nem mindennapi hír "rengette" meg a sportvilágot a napokban, amikor is nagyon fájdalmas dolog történt a svéd sífutóval, Calle Halfvarssonnal. A klasszis sportolónak a 20 kilométeres táv alatt ugyanis lefagyott a pénisze a finnországi Rukában. Azt gondolná az ember, hogy egyedi esetről van szó, de közel sem. Nem Calle Halfvarsson az egyetlen, akinek hasonló pokollal kellett megküzdenie, máskor is történt már "péniszfagyás" a sporttörténelemben. Azonban ezeken kívül is akadnak még bőven furcsa és hihetetlen esetek a sportvilágban, amikor ehhez hasonló, vagy még ennél is bizarrabb dolgok történtek a sztárokkal.

Michelisz Norbert elvált, meghalt a fiatal sportoló

A két olimpián szerepelt, Eb-bronzérmes Böczögő Dorina tavaly tavasszal 30 évesen első magyar tornásznőként szerenkénti világkupa-szériagyőzes lett talajon, idén viszont eltűnt a szem elől. A hétvégén a Magyar Nemzetnek adott interjújából megtudhatjuk, hogy egy ideje már Dubajban dolgozik edzőként, ahol merész lépéssel vállalt munkát. Ám azt nem akarja kimondani, hogy lezárta a versenyzői pályafutását.

A magyar autóversenyző, Michelisz Norbert a közösségi oldalán jelentett be a szomorú hírt, miszerint elvált a feleségétől. Michelisz szerint már hónapokkal ezelőtt meghozták a döntést, és szerencsére barátságban tudtak elválni egymástól.

Meghalt az az amerikai gimnazista baseballjátékos, akit egy iskolai edzésen saját csapattársa ütője talált el.

A Kisvárda hazai pályán 4-0-ra kiütötte a vendég Újpestet az NB I utolsó idei fordulójában. A fővárosi csapat helyzetig is alig jutott el, így nem véletlen, hogy sorozatban a hetedik bajnokiján maradt nyeretlen.