Ezek az OnlyFans-pornómodellek börtönben végezték, volt, aki gyilkolt is

Abigail White OnylFans-modell
Vágólapra másolva!
Az OnlyFans egyre népszerűbb azok a fiatal nők között, akik gyorsan és könnyedén akarnak sok pénzt keresni a szexi képeikkel a közösségi médiában. Azonban nem minden OnlyFans-pornómodell áll meg itt, több nőnek is meggyűlt a baja az elmúlt években a törvénnyel, amiért hosszú éveket fognak rácsok mögött tölteni.
Vágólapra másolva!

Courtney Clenney

A 26 éves pornómodell mellkason szúrta a barátját, a 27 éves Christian Obumselit, a Miami állambeli Edgewaterben található One Paraiso épületben lévő luxuslakásukban, tavaly április 3-án.
A közösségi médiában, főként az Instagrammon és az OnlyFansen, népszerű nő és a párja két éve éltek együtt, kapcsolatuk a kezdetektől fogva viharos volt, a nő elmondása szerint Obumseli többször megverte és manipulálta őt.

A gyilkosság után a nő saját maga hívta fel a rendőrségek, majd arra hivatkozott, hogy önvédelemből tette, mert a férfi fojtogatta.

A rendőrök hittek neki ezért elengedték, azonban az idővel előkerült bizonyítékok alapján mégis gyanúsítottá vált.

A modellt végül tavaly augusztusban vették őrizetbe a Hawaii Big Island egyik rehabilitációs központjában, ahol kábítószerrel való visszaélés és PTSD miatt kezelték.

A nő azt állította, hogy a férfi erőszakos volt azonban a bizonyítékok pont azt bizonyították, hogy a nő viselkedett agresszívan a kapcsolatban, ugyanis előkerült egy térfigyelő kamera felvétel, amelyen az látható, ahogy a nő felpofozta a férfi, majd a hajánál fogva elkezdte ráncigálni és tovább ütötte.

Továbbá előkerültek olyan sms-esek is, amelyekben Courtney anyja azt tanácsolta a lányának, hogy hivatkozzon önvédelemre és ügyvéd nélkül ne mondjon semmit a rendőröknek.

Courtney Clenney, aki OnlyFans- pornómodellből vált gyilkossá Forrás: Hawai‘i Police Department

A nő jelenleg is őrizetben van és gyilkossággal vádolják, ha a bíróságon bűnösnek találják, akkor hosszú évekre rács mögé kerülhet.