Kiderültek Kulcsár Edina legújabb titkai - képek

Kulcsár Edina
Együtt jelentek meg egy eseményen
Vágólapra másolva!
Jó pár magyar sztár életébe hozott óriási örömöt a 2023-as év, sok kisbaba született. Kulcsár Edina és G.w.M családja idén bővült az első közös babával,  anya lett Szőcs Renáta és szült Fresh Viki, Antal Timi és Lipcsei Betta is. Nézze meg az év tündéri sztárbabáit, sokakról már képeket is mutattak a szülők!
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynő és G.w.M első közös babája, Amara május 12-én született. A kislánynak kék szeme van, és teljesen elvarázsolja a szüleit.

Kulcsár Edina a kislányával Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A pici érkezésével a házaspárnak összesen öt gyereke lett, mindkettőjüknek van már kettő előző kapcsolatából. Ez a rappert nem akadályozza meg abban, hogy arról álmodozzon, milyen jó lenne még egy gyerek Kulcsár Edinától. Amara ugyanis nem okoz nekik sok gondot, nagyon jó baba.

– mondta pár hónappal annak születése után Kulcsár Edina.

Dér Heni

Az énekesnő és Bakos Gergely második gyereke július 17-én született meg. Bendegúz után Blankával bővült a család, aki rengeteg örömöt okoz az édesanyjának. Nemrég karácsonyi fotózással jelentkezett Dér Heni, amin látható a csöppség is.

Az énekesnőnek nincs könnyű dolga két gyerekkel, ezért igyekszik minden adandó szabadidőt kihasználni.

Előkészítek mindent, válaszolok az e-mailekre, ügyintézek, főzök, mosok... Nálatok hogy zajlik egy napi rutin?" – kérdezte nemrég a követőit.

Vasvári Vivien

"Csodás 40 perc alatt jött a világra 52cm és 3,4 kg-val, minden percet és minden fájdalmat megért újra az, hogy természetesen hozzam a világra a kisfiunkat." - írta közösségi oldalán Vasvári Vivien.

Vasvári Vivien a harmadik gyerekének adott életet Forrás: https://www.instagram.com/vasvarivivien/

A posztból az is kiderült, hogy férje végig mellette volt a szülésnél szeptemberben.

A cikk folytatásáért lapozzon!