Először beszélt élete legnagyobb fájdalmáról a Farm VIP sztárja

Hadas Alfréd
Hadas Alfréd
Vágólapra másolva!
Hadas Alfréd két éve veszítette el az édesapját. Éppen a TV2 stúdiójába tartott, amikor az autópályán hívta az anyukája, hogy baj van, a férfi összeesett. Reménykedtek, hogy meg lehet menteni, de miközben ő a Sztárban sztár leszek! színpadán csalt mosolyt az emberek arcára, az édesapja meghalt. Eddig nem akart erről beszélni a fiatal zenész, nem szerette volna, hogy sajnálják.
Vágólapra másolva!

Hadas Alfréd tizenkilenc éves volt, amikor az édesapja rosszul lett, 2021 novemberének egyik vasárnapján.

Budapestre tartottam, közben édesanyámmal telefonon beszéltem, ő ez idő alatt haza is ért. Mondta, hogy furcsa energiákat érez, kereste édesapámat, aki a hívására sem válaszolt. Ezután már csak arra emlékszem, hogy anya hangosan felsikít. Éreztem, hogy valami gáz van, az autópályán, vezetés közben hívtam a mentőket. Nem tudtam, hogy mi lehet, egészen addig, amíg édesanyám visszahívott, és mondta, hogy apát a földön összeesve találta meg. Én vissza akartam fordulni, de arra kért, hogy ne tegyem, menjek tovább a stúdióba, csináljam a dolgomat, majd ő mindent elintéz" – kezdte a Borsnak a Farm VIP sztárja. Sajnos nem tudták megmenteni az édesapja életét, amit ő csak a műsor után tudott meg.

Forrás: Tv2

"Tudtam, hogy nagyon rossz a helyzet, de még abban reménykedve léptem színpadra, hogy nem veszítjük el őt. Küzdöttek az életéért, de sajnos nem tudták már megmenteni. A TV2 is felajánlotta, ha úgy érzem, nem vagyok képes rá, elengednek, és eltekintenek a rendkívüli helyzet miatt a produkcióimtól, de végül közösen úgy döntöttünk, maradok. Miközben én színpadon voltam, anyukámat pont akkor hívták, hogy menjen elbúcsúzni apukámtól. Adás után tudtam meg, hogy nincs már remény, elveszítettük apukámat."

A TV2 sztárja édesapjával nagyon jó kapcsolatban volt, felnézett rá.

Mindig tudta, hogy mit kell mondania nekem. Egész életében azért dolgozott, hogy nekem és anyukámnak tökéletes környezetet, életet biztosítson, amiben van lehetőségem az álmaimat megvalósítani, és hogy abból éljek, amiben igazán jól érzem magam. Ettől nagyobb támogatást nem kaphattam volna tőle" – mondta a zenész, aki a szereplés után habár rengeteg lehetőséget kapott, mégis megtorpant.

Forrás: TV2

"Nem tudtam megfogalmazni a sokk miatt, amit akartam. Jelentek meg dalaim, de nem tudtam még magammal sem elszámolni, hogy kimondtam hangosan, ami velem történt, így pedig a rajongóimnak sem tudtam átadni az érzéseimet. Közben elhagyni sem akartam magam, mert tudtam, ha nem figyelek oda, akkor lelkileg nagyon mélyre fogok kerülni. Abból pedig nem tudtam, hogy lenne-e visszaút. Próbáltam lendületben maradni, hasznosan tölteni az időmet, de nem mindig sikerült... A farmon olyan új impulzus ért, ami sokat segített. A csendben tudtam magamban mindent tisztázni, amire a való életben nem volt lehetőségem. Átértékeltem mindent, meg tudtam látni az életemben a szépségeket és sikerült túllendülnöm az elmúlt két év traumáin. Mégis azt gondolom, igazán túl lenni egy ilyen fájdalmas tragédián sosem lehet. Viszont stabilnak érzem most már magam, tudom, hogy értékes az életem. A farm után kezdődött el egy folyamat zenei téren is, sikerült kiírnom az érzéseimet magamból. Most már ki tudom mondani, ami velem történt, és fel is tudom vállalni. Így született meg a legújabb albumom ötlete. Szándékosan nem beszéltem korábban édesapám elvesztéséről, nem akartam, hogy sajnáljanak, hogy emiatt jussak előrébb... Végre nem rejtegetek semmit, vállalom azt, aki és ami vagyok.

Szeretném, ha egy olyan előadóvá formálódhatnék, ha valaki elveszíti az édesapját, általam és a dalaim által talál egy olyan menedéket, ami által át tud lendülni a problémáján."