Kiderült, tényleg szakított-e Völgyi Zsuzsi és Kökény Tamás

Farm VIP, TV2, Farm VIP Sajtóesemény, Nagy Fa-Tál Étterem, 2022.11.08.
Völgyi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Nemrég arról szóltak a hírek, hogy szakított a Romantic énekesnője és a nála húsz évvel fiatalabb párja. Most kiderült, erről szó sincs, az énekesnő csak annyit mondott, hogy egyedül neveli a gyerekét. 
Vágólapra másolva!

Völgyi Zsuzsi elárulta, boldogabb, mint valaha.

Tamással nagyon boldogok vagyunk, óriási terveink vannak az idei évre" – kezdte a Blikknek az énekesnő, aki közös projektre készül párjával.

Kezdetben nem vállalták fel kapcsolatukat, nem akarták, hogy a korkülönbség miatt bántsák őket.

"Aztán rájöttem, hogy nincs miért bujkálnunk. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, a korkülönbség pedig egyáltalán nem érződik" – mondta Völgyi Zsuzsi.

A családunk is örömmel fogadta a kapcsolatunkat, nem volt ebből soha probléma, hiszen látják, milyen boldogok vagyunk. Édesanyám is az első perctől fogva elfogadta Zsuzsit, és a kislányával is nagyon jól kijövünk. Anyuval együtt szilvesztereztünk, a szeretteink támogatnak minket mindenben" – vette át a szót Kökény Tamás, aki azt is elárulta, szeretnének együtt élni, éppen egy olyan lakást keresnek, amiben elférnek hárman kényelmesen. A jövő miatt pedig egyáltalán nem aggódnak.

"Mi ezt a kapcsolatot nagyon komolyan gondoljuk, viszont fontos tudni, hogy nem aggódom a jövőn. Nem foglalkozom azzal, mi lesz húsz év múlva; most nagyon boldogok vagyunk, én pedig már csak a jelennel és a közeljövővel szeretnék foglalkozni, minden mást majd elrendez az élet... Még csak hullámvölgybe sem került soha a kapcsolatunk, sőt, annyira jó érzés, hogy Tamásnak is a zene a hivatása, így sosincs köztünk súrlódás azért, mert nem olyan munkarendben dolgozunk, mint a civil foglalkozású emberek. Egyet mondhatok: szakításról szó sincs, épp ellenkezőleg. Egyre erősebb a szerelmünk" – mesélte az Ázsia Expressz szereplője.

Forrás: Völgyi Zsuzsi/Instagram